شعار سال: در حکم محسن حاجی میرزایی خطاب به طباطبایی آمده است: با عنایت به تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی در عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی، به موجب این حکم به سمت «معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور» منصوب میشوید. در این حکم تاکید تصریح شده است: انتظار دارد با «ایجاد ارتباط نظاممند و تعاملی با رسانههای داخلی و خارجی و فعالان شبکههای اجتماعی» و «افزایش تولیدات رسانهای در قالبهای متنوع و متناسب با نیازهای روز و سلایق گوناگون» در تبیین، ترویج و تعمیق گفتمان دولت وفاق ملی و اطلاع رسانی مناسب و به هنگام و تصویرسازی شایسته و امیدآفرین از اقدامات به عمل آمده دولت چهاردهم، مجدانه بکوشید.
حاجی میرزایی افزود: اهتمام به اهداف و آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی، حرکت در مسیر تحقق چشم انداز سیاستهای کلی نظام ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، و وفاداری به منشور اخلاقی دولت به منظور خدمت هر چه بیشتر به مردم عزیز ایران مورد نظر است. توفیق حضرتعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
لازه به توضیح است که طباطبایی صاحب امتیاز، مدیرمسئول و سردبیر ماهنامه نسیم بیداری و روزنامه ارمغان بیداری است.
توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
سید محمد مهدی طباطبایی چهرهای رسانهای است که در سالهای اخیر به عنوان مدیر مسئول و صاحب امتیاز ماهنامه سیاسی «نسیم بیداری» شناخته میشد که نخستین شماره ان در سال ۱۳۸۸ منتشر شد. او از اعضای سابق دفتر تحکیم وحدت است. نسیم بیداری ماهنامهای سیاسی با رویکردهای اصلاح طلبی بود که مشی آن انتقادات زیادی از سوی رسانههای محافظه کار را به همراه داشت. پایگاه خبری برهان در سالهای نخست انتشار نسیم بیداری در این باره نوشت: «نسیم بیداری» در عمر ۲-۳ سالهٔ خود با پرداختن به موضوعات غالباٌ حول محور تاریخ و گذار هدفمند و مکرر از عینیت موجود به ذهنیت خود ساخته، با طرح موضوعات چالشبرانگیز درصدد جهتدهی به مخاطب خود و ذائقهسازی برای ایشان در متشابهات و در صورت نیاز محکمات تاریخی و سیاسی است… «نسیم بیداری» بنابر ادعای خود، مدعی آزادیخواهی است و آزادی میخواهد. آزادی برای تقلیل انقلاب اسلامی به یک انقلاب از جنس انقلابهای اروپایی که صرفاً در چارچوب عالم ماده میگنجد، آزادی برای ستایش سکولاریسم و تقدمدهی سیاست بر دیانت در انقلاب اسلامی، آزادی برای تحریف شخصیتهای بزرگی، چون آیتالله طالقانی و شهید بهشتی».
به گزارش رویداد۲۴ اردیبهست سال ۱۳۹۱ برخی از سایتهای داخلی به نقل از منابع خود نوشتند که «نسیم بیداری» توقیف شده است. به نوشته این سایت ها، این ماهنامه به واسطه درج تصویر و مطالبی درباره یکی از چهرهها و مسائل مربوطه به آن توقیف شد. سرانجام پس از دو روز خبرتوقیف ماهنامه «نسیم بیداری» تأیید شد. «نسیم بیداری» در شماره ۲۶ خود گفت وگویی با سیدمحمد خاتمی انجام داده بود و در این مصاحبه به میراث نلسون ماندلا برای صلح طلبان جهان پرداخته بود. عکس روی جلد این شماره نیز به انعکاس تصویر ماندلا در شیشه عینک سیدمحمد خاتمی اختصاص داشت. سه ماه پس از توقیف نسیم بیداری، این نشریه مجدداً روی دکه رفت.
آبان سال ۱۳۹۶ نیز روزنامهای با نام «ارمغان بیداری» با مدیرمسئولی محمدمهدی طباطبایی مجوز گرفت. طباطبایی در این باره در اینستاگرام خود نوشت: «این هم ارمغان مبارک ماه ربیع؛ در آستانه نهمین سال انتشار «نسیم بیداری»، امروز در هیأت نظارت بر مطبوعات با صدور مجوز روزنامهی «ارمغان بیداری» موافقت شد. مانیفست تفصیلی «ارمغان بیداری»، سرمقاله شماره جدید «نسیم بیداری» خواهد بود و انشاالله در آتیهای نزدیک، روزنامه در کنار ماهنامه منتشر خواهد شد. به همراهی همه دوستداران بیداری، دلبستهام…».
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون
source