Wp Header Logo 1876.png

علیرضا سهرابیان گفت: حواشی ایجاد شده در المپیک ۲۰۲۴ پاریس جای توجیه ندارد و با تشکیل کارگروه به این موضوع می‌پردازیم.

رئیس فدراسیون قایقرانی: حواشی المپیک جای توجیه ندارد

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، نشست خبری رئیس فدراسیون قایقرانی در مورد المپیک ۲۰۲۴ پاریس و بررسی عملکرد قایقرانان برگزار شد.

علیرضا سهرابیان در این نشست گفت: مطالب نوشته شده در زمان برگزاری المپیک نشان می‌دهد انتظار از قایقرانی بالا بود. قایقرانی جزو رشته‌هایی است که بیننده پیدا کرده است و امیدوارم ادوار آینده باعث افتخارآفرینی باشیم.

رئیس فدراسیون قایقرانی افزود: حواشی که در المپیک برای قایقرانی پیش آمد اصلا جای توجیه ندارد و بررسی‌های لازم انجام شده و با تشکیل کارگروه قرار است صحبت شود.

وی گفت: لباس کاروان حاشیه زیادی برای ورزشکار ما به وجود آورد و باعث آزرده شدن او شد.

سهرابیان در پاسخ به این پرسش که چرا ورزشکار باید تبلیغ لباس را کند، افزود: در این مورد بخش فرهنگی کمیته ملی المپیک باید صحبت کند. قرار بر این شد کارگروهی پیگیر این کار شود. انتظارات از حامیان مالی لباس‌ها متفاوت‌تر بود. اینکه من قبل از مسابقه بخواهم با ورزشکار برخورد کنم، چالش بدتری می‌شد و حتی خود شما رسانه‌ها انتقاد می‌کردید که باید بعد از مسابقه ورود می‌کردم.

رئیس فدراسیون قایقرانی درباره عملکرد در المپیک، گفت: در قایقرانی دنبال افزایش کسب سهمیه المپیک بودیم و توانستیم پنج سهمیه بگیریم و در سه رشته نماینده داشتیم. در رشته‌ای مانند قایقرانی دنبال مدال نبودیم بلکه ابتدا گرفتن سهمیه حسن محسوب می‌شود. درست است مدال نشان دهنده این است چقدر رشد داشتیم، اما در رشته ما که مدال نداشتیم باید ببینیم نسبت به رکورد‌های قبلی چقدر رشد داشتیم.

آرش بصارت‌دار، مربی علی آقامیرزایی ورزشکار ماده کایاک در این نشست، اظهار داشت: با توجه به رقیبانی که ورزشکاران آب‌های آرام داشتند، در گروه دیگر بودند می‌توانستند به مراحل بالاتر بروند. با این حال رقیبان سرشناسی را پشت سر گذاشتیم. اگر علی آقامیرزایی در گروه دیگری بود می‌توانست به مرحله نهایی المپیک برود. چون نسبت به بازی‌های آسیایی هانگژو بهتر بودیم، به آینده امیدوار شده‌ایم. مطمئنا در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ و المپیک ۲۰۲۸ بهتر ظاهر می‌شویم.

وی در مورد این که ورزشکاران آب‌های آرام در المپیک پیشرفتی از نظر جایگاه نداشتند و کسی بعدا به یاد نمی‌آورد ورزشکار ما چند صدم ثانیه پیشرفت کرده بلکه رتبه مهم است، افزود: از یکسال پیش دنبال افزایش تعداد سهمیه‌ها بودیم و قایقرانی نخستین بار با ۵ سهمیه و در ۳ رشته همزمان راهی المپیک شد. برای رشته‌ای که تا الان مدال نداشته افزایش سهمیه حُسن است. من اصلا در مورد مدال صحبت نکردم، اما گفتم رشد را با زمان نگاه می‌کنند و اینکه نسبت به رقیبان اروپایی و آسیایی پیشرفت داشتیم.

سهرابیان در پاسخ به این که چه دستاوردی در المپیک داشتید تا برای بازی‌های آسیایی ناگویا استفاده کنید؟ گفت: حضور در المپیک ناچیز نبود. هر ۵ ورزشکار ما ۵ پاروی استاندارد برایشان خریداری شد. قایق‌هایی که می‌خواستند از ماه‌ها قبل تهیه کردیم؛ این بر خلاف المپیک توکیو بود. به درخواست فرزام سرمربی تیم ملی روئینگ با معتبرترین مربی که مشاور فدراسیون جهانی است صحبت کردیم تا سرمربی تیم ملی یونان از ایتالیا که ۳ فینالیست در المپیک پاریس داشت مشاوره مستقیم بدهد. او گفت که ایران را توانمند می‌بیند و می‌خواهد کمک کند.

رئیس فدراسیون قایقرانی افزود: در صدمین سال تاسیس فدراسیون جهانی آب‌های آرام در پاریس صحبت کردیم، با فدراسیون مجارستان که قطب قایقرانی است صحبت کردیم تا یک مربی به ما معرفی کنند. با ایتالیا هم صحبت کردیم تا اردو‌های مقطعی قبل از مسابقات بزرگ به صورت مشترک داشته باشیم. این برنامه را قبل از المپیک هم داشتیم اگرچه هزینه برعهده خودمان بود. با شرکت‌های مختلف برای تجهیزات صحبت کردیم.

وی در مورد حضور نازنین ملایی در انتخابات کمیسیون ورزشکاران روئینگ، گفت: مکاتباتی از سوی فدراسیون جهانی روئینگ انجام شد و نازنین ملایی نامزد شد و ما هم با آغوش باز پذیرفتیم. نازنین هنوز دختر من است و در این مدت هفته‌ای یک‌بار با او در تماس بودم و خودش را آماده می‌کند تا در بازی‌های آسیایی عملکرد خوبی به نمایش بگذارد و کار نیمه تمامش را به پایان برساند. هر کاری که در چارچوب قوانین ایران باشد، برای ورزشکاران انجام می‌دهیم. پشت مربیان، ورزشکاران و خانواده قایقرانی هستیم.

سهرابیان در مورد خداحافظی نازنین ملایی و این که گفته می‌شود سن بالایی برای حضور در بازی‌های آسیایی و المپیک بعدی خواهد داشت، افزود: او به هیچ وجه خداحافظی نکرد. سن نازنین ملایی سن شکوفایی در قایقرانی رویینگ محسوب می‌شود. هیچ‌کسی از فدراسیون و غیر از فدراسیون نگفته نازنین ملایی سن بالایی دارد.

رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: حرف نازنین ملایی هم این بوده پس از بازگشت از سفر یک هفته‌ای تمرینات خود را شروع می‌کند. وقتی می‌گوید با قدرت برای المپیک لس‌آنجلس آماده می‌شود نشان‌دهنده شناخت او از قدرت و توانایی‌اش است و منتظر نازنین ملایی جدید باشید.

وی افزود: در مورد بودجه نه از کمیته المپیک، نه وزارت و نه پارالمپیک گلایه نکردم. از شورای برون‌مرزی می‌توانید آمار اعزام‌های ما را بگیرید که با حساب سرانگشتی با بودجه‌ای که هست نمی‌خورد. با کمک خیرین این اعزام‌ها انجام می‌شود. تعداد نفراتی که باید اعزام شده‌اند و من هیچ وقت در مورد بودجه اعتراض نکردم.

سهرابیان در مورد تغییر کادرفنی تیم ملی، گفت: هیچ وقت در این مورد صحبت نکردم، اما من هم مانند همه فدراسیون‌ها نتایج المپیک را واکاوی می‌کنم و حضور مربیان و دستیاران بررسی می‌شود. مطمئنا ضعف‌هایی است و تلاش می‌کنیم ضعف‌ها را پوشش دهیم و نقاط قوت را بهبود ببخشیم. تجهیزات را هم تقویت می‌کنیم.

رئیس فدراسیون قایقرانی در مورد دلیل تغییر زمان اعزام پاراکانو به پارالمپیک پاریس، افزود: سعید حسین‌پور دچار عفونت بخش تحتانی بدنش شد. فدراسیون پزشکی و ورزشی دنبال درمان او بود و درخواست کردم تیم قایقرانی دیرتر برود. قولی در مورد پاراکانو نمی‌دهم، اما کم کاری نمی‌کنند.

وی همچنین در مورد حضور در پارالمپیک پاریس با وجود انتقادها، گفت: تصمیم به رفتن ندارم، اما آقای کارگری هنوز نپذیرفته که من نروم. البته بچه‌های من نیاز دارند یک نفر بالای سرشان باشد. نامه‌ها موجود است که درخواست کرده بودم با توجه به تعدد روز‌ها من را از حضور در پارالمپیک معاف کنند، اما گفتند نوع دیدگاه هیئت اجرایی پارالمپیک این است رئیس فدراسیون‌ها بروند و حضور نیافتن من و آقای ساعی را نپذیرفتند.

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *