استاندار کرمان گفت: شرکت ملی مس در حالی پروژهای را به یک شرکت یزدی داده است که این پروژه ماهانه ۳۰۰، ۴۰۰ میلیارد تومان صورتوضعیت و سالانه حدود یکهزار میلیارد تومان سود دارد و ما پیگیری میکنیم که این پروژه به شرکت بومی سپرده شود زیرا یزدیها یک دیوار را هم برای گلکاری به ما نمیدهند.
به گزارش فارس، محمدمهدی فداکار صبح امروز در صد و سومین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی با موضوع راهکارهای رفع میانه گمشده در استان اظهار کرد: صنایع بزرگ پیشران و متحرک استان، کشور و منطقه هستند و نیروی انسانی زیاد و ظرفیت مالی، امکان رقابت و تابآوری بهتری دارند و برای شرکتهای خطرپذیر ظرفیتساز هستند.
وی بیان داشت: شرکتهای بزرگ در استان کرمان با اینکه ظرفیت خوبی دارند و مجموعههای خوبی هستند اما تبدیل با سم شدهاند زیرا آنها را دیدهایم و شرکتهای پاییندست را ندیدهایم و شرکتهای کوچک و متوسط در کنار این شرکتها به هزار و یک دلیل شکل نگرفته است و غفلت شده است.
استاندار کرمان با تأکید بر اینکه مدیران غیربومی یکی از دلایل عدم توسعه شرکتهای پاییندستی در کنار شرکتهای بزرگ هستند، افزود: وقتی دورهای که مدیر بومی در رأس یک شرکت بزرگ بوده است را با دوره حضور یک مدیر غیربومی مقایسه کنید، این دورهها کاملاً متفاوت است.
فداکار اضافه کرد: امروز که مدیران فولادی در استان کرمان بومی هستند، اتفاقات خوبی را شاهد هستیم و شرکتهای جنبی ایجاد میشود و مسئولیت اجتماعی بیشتری را انجام میدهند.
وی ابراز داشت: مدیر غیربومی هم زمانی توانسته در استان عملکرد خوبی داشته باشد که در کنار یک مدیر بومی بوده است.
استاندار کرمان ادامه داد: مدیر بومی انرژی و انگیزه بیشتری دارد و دلش میخواهد کاری برای استان انجام دهد و به خودش و سایرین انگیزه میدهد، اما مدیران غیربومی انگیزه بومیها را هم میگیرند.
فداکار خاطرنشان کرد: گاهی خدمات زیربنایی خوبی ارائه نمیدهند و سرمایهگذار را خسته میکنند.
وی اظهار داشت: تأمین مالی یکی از مهمترین نیازهاست و شرکتهای بزرگ باید تأمین مالی برای شرکتهای کوچک و متوسط را در قالب تفاهمنامه با بانکها انجام دهند، اما این شرکتها به علت توزیع سود یکساله به سهامداران، خودشان هم دنبال منابع مالی و تأمین مالی هستند تا منابع مالی استان را بخورند.
استاندار کرمان بیان کرد: شرکت ملی مس در حالی پروژهای را به یک شرکت یزدی داده است که این پروژه ماهانه ۳۰۰، ۴۰۰ میلیارد تومان صورتوضعیت و سالانه حدود یکهزار میلیارد تومان سود دارد و ما این را پیگیری میکنیم که این پروژه به شرکت بومی سپرده شود زیرا یزدیها یک دیوار را هم برای گلکاری به ما نمیدهند.
source