Wp Header Logo 1132.png

شعارسال: «مسعود پزشکیان» در حکم انتصاب «غلامرضا امیرخانی» به عنوان رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرده، امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم؛ با اتخاذ تدابیر متناسب و نظارت متقن بر حسن اجرای امور مبتنی بر قوانین مصوب در جهت پیشبرد اهداف و مأموریت‌های سازمان اقدام نمایید.

انتصاب «غلامرضا امیرخانی» به عنوان رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با حکم پزشکیان

متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب آقای غلامرضا امیرخانی

به استناد تبصره (۲) ماده (۵) قانون اساسنامه کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۶۹. ۸. ۲ مجلس شورای اسلامی؛ مصوبه مورخ ۱۳۸۱. ۶. ۲ شورای عالی اداری و تأیید هیئت امنای محترم آن سازمان، نظر به مراتب تعهد، سوابق و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم؛ با اتخاذ تدابیر متناسب و نظارت متقن بر حسن اجرای امور مبتنی بر قوانین مصوب در جهت پیشبرد اهداف و مأموریت‌های سازمان اقدام نمائید.

توفیقات روزافزون آن‌جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:

غلامرضا امیرخانی دکترای تاریخ ایران بعد از اسلام از دانشگاه تهران دارد و یکی از اساتید حوزه تاریخ ایران محسوب می‌شود. او از سال ۱۳۷۵ تا ۱۴۰۱ به عنوان استادیار در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران فعالیت داشته و پیش از این نیز معاونت این سازمان را عهده دار بوده است.
ایمرخانی در دولت دوازدهم به عنوان مشاور در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی حضور داشته است. او در دولت سیزدهم و دوره مدیریت علیرضا مختارپور از مشاوران رئیس سازمان بود که برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متعددی را به عهده داشت.
از جمله آثار نوشتاری امیرخانی می‌توان به نگارش کتاب‌هایی در زمینه پژوهش‌های تاریخ ایرانی و اسلامی بر پایه اسناد، چون «بررسی روند تأسیس کتابخانه ملی و توسعه آن تا ۱۳۶۰ق/۱۳۲۰ش با تکیه بر اسناد آرشیوی»، «پژوهشی در نقش اسناد دیوانی در تبیین ساختار قدرت دولت تیموریان»، «جایگاه کتاب در مناسبات فرهنگی تیموریان»، «تداوم و تحول در تاریخ نگاری ایران: بررسی و تحلیل آثار شهاب الدین عبدالله خوافی (حافظ ابرو)» و … اشاره کرد. همچنین کتاب «سرود رهایی» (مصاحبه تاریخ شفاهی با محمود حکیمی) از دیگر آثار مکتوب او است.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *