به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دستورانی ظهر امروز یکشنبه در شورای استاندارد استان گفت: امروز در بخش دولتی آزمایشگاه مرجع استاندارد خراسان جنوبی با اهداف تسهیل گری و جلوگیری از قاچاق کالا با استفاده از ابزار مورد نظر افتتاح شد.
وی از حدود ۲ هزار و ۲۰۵ نمونه استاندارد در سال گذشته خبر داد و افزود: همه آنها را به ۱۳ آزمایشگاه کشور ارسال کردیم که این موضوع سبب افزایش زمان پاسخگویی میشد اما با افتتاح این آزمایشگاه ظرف سه روز نتیجه مورد نظر مشخص خواهد شد.
وی تصریح کرد: بیشترین فرآوردههای صادراتی خراسان جنوبی مربوط به فرآوردههای نفتی است که تلاش میکنیم در کوتاهترین زمان پاسخ لازم داده شود.
دستورانی با بیان اینکه در خصوص صادرات هم همکاری لازم را با گمرکات استان داریم، ادامه داد: تلاش میکنیم در کمترین زمان این کار انجام شود به طوری که برای صادرات خرما از گمرکات استان در مدت ۲۴ ساعت جواب لازم را در استان میدهیم.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه سرمایه گذاری برای بخش خصوصی در زمینه ایجاد آزمایشگاه استاندارد توجیه ندارد، نیاز به اختصاص اعتبار در استان در این زمینه است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس قوانین موجود همه کالاها و خدماتی که مشمول استاندارد میشوند و بدون نشان استاندارد حق عرضه کالا را ندارند، افزود: ۹ هزار بازرسی در این خصوص در استان انجام و در این راستا هزار و ۵۰۰ کالای غیر استاندارد را شناسایی کردیم که با مدیریت این موضوع برای اصلاح محمولههای که از استانهای دیگر به استان ما وارد شده بود با مکاتبه با استانهای مربوط اقدام کردیم.
به گفته وی در مجموع ۱۵۱ نمونه برداری از کالاهای که وارد استان شدهاند را انجام دادیم که همه آنها رد شد.
مدیرکل استاندارد استان ادامه داد: در بحث بازار هم برای اولین بار برای تثبیت ترازوها اقدام کردیم که در مرحله اول ۳۴ درصد ترازوهای موجود در بازار رد شدند و برای اصلاح آن اقدام شد.
دستورانی خاطرنشان کرد: ۲۴ جایگاه سوخت را مورد ارزیابی قرار دادیم که در این راستا بعضی از آنها که خطر آفرین هستند، باید اصلاح شوند.
source