Wp Header Logo 2954.png

آموزش ضعیف دختران و رقابت غلط با پسران

به گزارش روزپلاس، هفتمین پیش رویداد جشنواره ملی بانوی ارزش آفرین با همکاری مجمع زنان تمدن‌ساز عصراندیشه با هدف بررسی نقش ارزش‌آفرین زنان در تمدن‌سازی و فرصت‌های ارزش آفرینی زنان در نهادهای مدنی در معاونت فرهنگی دانشگاه تهران برگزار شد.

فوران صباحی، رئیس جشنواره بانوی ارزش‌آفرین و رئیس اندیشکده کسب و کارهای خانوادگی دانشگاه تهران، در این نشست طی سخنانی گفت: رویداد ملی بانوی ارزش‌آفرین به زودی با همکاری دانشگاه تهران برگزار می‌شود و هدف از این رویداد معرفی بانوان توانمند سراسر کشور که در حوزه‌های کسب و کارهای خانوادگی فعالیت داشتند و توانستن کسب و کارشان را رونق بدهند و حفظ کنند.

در ادامه این نشست زهرا رهایی، مدیرعامل شرکت ناوک شیمی‌پخش طی سخنانی با اشاره به موفقیت زنان در سال‌های گذشته گفت: زنان در حوزه‌های مختلف رشد و موفقیت‌های زیادی داشتند. من در حوزه شیمی تخصص دارم و شاهد هستم در صنعت هم زنان به رشد و شکوفایی رسیدند؛ از این رو باید تلاش کنیم با حمایت و همدلی در صنعت زنان بیشتری بتوانند روز به روز به موفقیت برسند.

همچنین فاطمه محمدی، جامعه‌شناس و سیاست‌پژوه حوزه زن و خانواده، با تأکید بر اینکه تمدن‌سازی به جز با حضور و مشارکت زنان میسر نیست، مطرح کرد: زنان بعد از انقلاب پیشرفت‌های اجتماعی در خور توجه‌ای داشته‌اند، اما متاسفانه هنوز از نظر سیاسی به اثربخشی لازم در حکمرانی نرسیده‌اند.

به گفته او؛ زنان باید دست به دست هم بدهند تا جامعه را به سمت خانواده‌محوری هدایت کنند. نیاز جامعه‌ ما با توجه به رشد اسیب‌های موجود خانواده محوری است. ما در حوزه تمدن‌سازی به دنبال گفتمان خانواده‌محور در جهت بهبود و حمایت از جامعه‌ زنان هستیم.

در بخش دیگر این جلسه زهرا نژاد بهرام، فعال حوزه زن و خانواده، نیز طی سخنانی گفت: زنان به ما هو زن بودن باید دیده شوند، به عنوان یک انسان. طبعاً اگر ما خود زنان را ببینیم، خانواده هم دیده می‌شود؛ از این منظر باید در جامعه‌پذیری زنان به خودشان نگاه شود نه صرفاً نقشی که در خانواده ایفا می‌کنند. جامعه زنان به دنبال رشد و پیشرفت است و قطعاً در سال‌های نزدیک به موفقیت‌های بیشتری هم خواهد رسید.

در ادامه زهرا میرزایی، مدیر اندیشکده تبار و فعال حوزه زنان و خانواده نیز در سخنانی بر اهمیت تقویت نقش مردان در خانواده تأکید و اضافه کرد: تا وقتی نقش مردان در نهاد خانواده تقویت نشود، نقش ابر زن بودن را تقویت می‌کنیم. در جامعه مردسالار هم حتی نگاه  خانواده محوری نداشته‌ایم و نقشی برای مرد در خانواده تعریف نشده است.

فاطمه نعمتی، مدیر اندیشکده رسانه و جامعه، فعال حوزه زنان و خانواده هم در ادامه این نشست گفت: موقعیت‌های مختلف موجود در کشور از جمله وجود کلیشه‌های مشخص برای رشد زنان  نیز فاصله‌گیری قشر زنان نخبه از کف جامعه و عدم درک نیازهای زنانی که به هر دلیلی  دانشگاه نشده و در عرصه‌های دیگری فعالیت می‌کنند منجر به این امر می‌شود که مسائل و مشکلات زنان در کل جامعه به درستی دیده نمی‌شود.

وی ادامه داد: عدم توجه به موقعیت‌های بومی، جغرافیایی و فرهنگی از جمله دلایلی است که منجر به رشد نامتناسب زنان در عرصه‌های مختلف می‌شود. از سوی دیگر، ادیده گرفتن بافتار نسلی منجر به آن شده که الگوی تربیتی در بین زنان همچنان از همان مدل‌های نسل‌های قبلی پیروی کند و در نتیجه نسل جدید دختران نمی‌توانند با این الگوها ارتباط برقرار کنند.
ضعف آموزش و توانمندسازی دختران از سنین پایین در جامعه ما منجر به آن شده که دختران در مسیری غلط در رقابت با پسران قرار گیرند و پس از رسیدن به سنین جوانی به ناگاه با این مسئله مواجه شوند که مسیر را اشتباه طی کرده و اکنون در جای غلط ایستاده‌اند.

وی در پایان تأکید کرد: نهادهایی چون آموزش و پرورش، آموزش عالی و رسانه ملی وظیفه دارند تا دختران ما را برای رسیدن به بهترین الگوی رشد آماده کنند.

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *