آذر منصوری روز پنج شنبه در دهمین کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی،اظهار داشت: باید هم از فرصت های موجود در جهت منافع کشور استفاده کنیم و هم در این راستا فرصت سازی کنیم. در شرایط فعلی که از یک سو مشکلات منطقه ای ایران افزایش پیدا کرده و از سوی دیگر فردی با سابقه سیاست های ضد ایرانی و فشار حداکثری در مسند ریاست جمهوری آمریکا قرار گرفته، باید با درک شرایط که طبعا پیچیدهتر و دشوار تر از گذشته است، مهمترین خواسته ما از تصمیم گیران تدبیر و باشد.
وی افزود: البته پیش نیاز حضور مقتدرانه و عزتمندانه در عرصه های بین المللی برای حکومت پشتوانه رضایت و حمایت قوی مردم است . حال که رئیس جمهوری روی کار آمده است که ؛ بارها اعلام کرده برای دعوا نیامده ام و برای حل مشکلات کشور باید دست به دست هم بدهیم و بدون انسجام ملی کاری به پیش نمی رود.
رئیس جبهه اصلاحات تاکید کرد: حال که کسری بودجه در کنار انواع ناترازی ها سر به فلک کشیده است، باید همه بدون سهم خواهی و نیز درک واقع بینانه از میزان عمق و گستره شکاف حاکمیت_ملت ، این دولت را فرصتی مغتنم بدانند و توان خود را برای موفقیت او به کار گیرند.
وی با بیان اینکه تلاش دولت چهاردهم برای پرهیز از تنش و توافق سازی با نهادهای دیگر قدرت بر سر حل مسائل و چالش های ایران بوده است گفت: همان طور که دولت و حاکمیت تماما باید کارگزار ملت باشند و با کارآمدی و اثربخشی امر کارگزاری خود را به نفع ملت به انجام رسانند و چگونگی بده و بستان بین دولت و حاکمیت، باید ثمره ای از درستی ها، کارآمدی ها، اثربخشی ، آن هم به صورت همه جانبه، باکفایت، فراگیر و پایدار در کلیت عرضه جغرافیایی و کلیت جمعیت کشور اعم از ادیان، مذاهب، جنسیت و مناطق ایران عزیز باشد.
وی تاکید کرد: به همین دلیل نه تنها دولت، بلکه همه ارکان نظام باید نهادهای مدنی و احزاب را تقویت کنند و برای کارآمدی و توانا تر و اقتدار بیشتر حکمرانی دست نیاز به سوی آنها دراز کنند.
منصوری با بیان اینکه اکنون جهان و منطقه خاورمیانه دستخوش تحولاتی بزرگ شده است گفت: تحولاتی که اگر به درستی درک و فرصت ها و تهدیدهای آن شناسایی نشود و ایران ما آمادگی لازم برای رویارویی با آنها نداشته باشد، بیش از هر زمان دیگری امنیت ملی کشور در معرض خطرات جدی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: به همین دلیل باید مسائل کنونی و پیش روی کشور را بر پایه مطالعات گسترده ای که در مورد وضعیت سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است، مورد مداقه بیشتر قرار دهیم.
رئیس جبهه اصلاحات با اشاره به فضای انتخابات ریاست جمهوری از سال 1396 تا 1403 گفت: در حالیکه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ با یکی از بالاترین نرخ های مشارکت مواجه بودیم، تا انتخابات ۱۴۰٣ که در انتخابات ریاست جمهوری اخیر حاکمیت رویکردی متفاوت از چند انتخابات قبل اتخاذ کرد.
وی ادامه داد: به بیان روشنتر در سال های ۱۳۹۸، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ انتخابات بدون رقابت معنادار سازماندهی شد و میزان مشارکت مردم مستمرا کاهش یافت و رکورد کمترین مشارکت در طول دوران جمهوری اسلامی پی در پی شکسته شد. حاکمیت یکدست که با توهم حل مشکلات کشور و با هزینه گزاف شکل گرفت بر اساس شاخصها ناموفق ترین دوره حاکمیت را ثبت کرد.
منصوری عنوان کرد: پس از تجربه چند انتخابات گذشته در انتخابات اخیر رقابتی نسبی شکل گرفت و جناب پزشکیان یکی از نامزدهای مورد تایید و حمایت جبهه اصلاحات ایران امکان حضور در رقابت را پیدا کرد و با جلب آرای اکثریت رای دهندگان به عنوان چهاردهمین رئیس جمهور ایران انتخاب شد.
source