Wp Header Logo 828.png

به گزارش خبرگزاری مهر نیازهای فیزیولوژی انسان نخستین احتیاجات وی برای بقا است؛ از این‌رو، امنیت غذایی ابتدایی‌ترین وظیفه دولت‌ها به شمار می‌رود. در کنار تولید و تأمین نیازهای اولیه که به عنوان کالای اساسی شناخته می‌شود، کیفیت و البته سلامت محصولات لازمه پرورش یک جامعه سالم است.

امروز کشور با چالش‌هایی چون آلودگی هوا، فرسایش خاک، کاهش آب سفره‌های زیرزمینی و… روبه‌رو بوده که باید به این بسته باقی‌مانده فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی را هم اضافه کرد؛ امری که منجر به پدیده برگشت محصولات صادراتی ایران شده است. سلامت مرز نمی‌شناسد و باید در تولید و تأمین کالاهای اساسی تمام مؤلفه‌های امروزی برای تأمین غذای سالم رعایت شود. آیا استانداردهای تولید مواد غذایی در کشور از تولید تا مصرف به‌روزرسانی شده است؟

نوشته سلامت غذایی؛ از کمیت تا کیفیت اولین بار در اقتصاد کلان. پدیدار شد.

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *