Wp Header Logo 2038.png

عضو شورای عالی نظام پرستاری گفت: کمبود نیرو یکی از مهمترین مشکلات حوزه پرستاری است. لازم است هرچه سریعتر استخدام پرستاران در اولویت قرار بگیرد اما متاسفانه سازمان امور اداری و استخدامی در استخدام‌های وزارت بهداشت سرعت کافی ندارد.

اعظم فخری محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی سازمان نظام پرستاری درباره آخرین وضعیت پیگیری مطالبات پرستاران اظهار کرد: افزایش 2.5 برابری مبلغ اضافه کار اقدام مثبتی است اما در صورتی می‌تواند پرستاران را در شرایط کمبود نیرو به اضافه کاری ترغیب کند که پرداخت آن انجام شود و تفاوت رقم آن برای پرستاران ملموس شود.

عضو هیئت مدیره نظام پرستاری مشهد گفت: کمبود پرستار نسبت به تخت‌های موجود در مشهد بسیار چشمگیر است. در این شرایط در واقع افزایش اضافه کار بیشتر مشکل کمبود نیروی بیمارستانهای وزارت بهداشت را بر طرف می کند تا مشکل پرستاران را و باید مراقب باشیم که با افزایش حجم کاری پرستاران کیفیت خدمات پرستاری کاهش پیدا نکند.

وضعیت پرداخت تعرفه های پرستاران در مشهد از متوسط کشوری بهتر است

فخری محمودی درباره وضعیت پرستاری در مشهد گفت: وضعیت پرستاری در مشهد همانند سایر شهرهای کشور است؛ فقط به لحاظ پرداخت تعرفه از سایر شهرها وضعیت بهتر است و تعرفه تیرماه 1403 نیز چندروز پیش پرداخت شد.

وی افزود: مساعدت ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص پرداخت‌ها و پیگیری مطالبات انجام شده قابل تقدیر است، اما کاهش تعداد پرستاران در شیفت‌های کاری مورد اعتراض پرستاران بیمارستانهای مشهد است.

عضو شورای عالی نظام پرستاری گفت: ارائه خدمات  به ۴۰ بیمار در بخش روانپزشکی با دوپرستار معقولانه نیست. کجای دنیا بخش جراحی با آن حجم از مراقبت در بیمارستان بزرگ شهر با ۳ پرستار  انجام می شود

فخری محمودی درباره رفاهیات پرستاران نیز بیان کرد: خدمات و پرداخت های رفاهی به پرستاران مشهد در حد صفر است. اتاق استراحت و حتی غذای بیمارستان‌ها نیز وضعیت ناخوشایندی دارد.

وی ادامه داد: تنها مرهمی که می‌توانست زخم پرستاران را التیام بخشد تعرفه گذاری خدمات پرستاری بود. پرستاران به مدت ۱۴سال بابت اجرای تعرفه گذاری تلاش کردند اما اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری هنوز در  برخی مراکز به صورت سلیقه‌ای است.

عضو هیئت مدیره نظام پرستاری مشهد گفت: تقسیم و توزیع تعرفه‌های پرستاری هنوز به صورت شفاف و عادلانه صورت نمی‌گیرد. اینکه پرستار خدمت تولید کند و بیمه بابت خدمت پرستاری پول واریز کند و این درآمد برای سایر پرسنل یا هزینه های دیگر دانشگاه صرف شود، حاصلی جز دلسردی و بی‌انگیزگی پرستاران نخواهد داشت. لازم است حق به حقدار برسد و تعرفه کار پرستاران به خودشان تعلق بگیرد.

وی درباره آخرین وضعیت پیگیر مطالبات پرستاران افزود: پرداخت معوقات پرستاران، افزایش مبلغ اضافه کار، افزایش مبلغ تعرفه، احیای دفتر پرستاری و اجرای قانون تعرفه گذاری در سازمان تامین اجتماعی، پوشش بیمه ای برای مراقبت های پرستاری در منزل در شورای عالی بیمه سلامت و مجوز استخدام ۱۲هزار پرستار از جمله مطالبات در دست پیگیری یا اجراست.

فخری محمودی افزود: همچنین کاهش معوقات اضافه کار و تعرفه‌ها، پیگیری جبران ساعات کار پرستاران در مقایسه با سایر دستگاه‌ها در تعطیلات آلودگی و… برای کادر درمان و پیگیری قانون ارتقای بهره وری برای پرستاران شاغل در مراکز بهداشت نیز از دیگر مسائل در حال پیگیری است.

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *