Wp Header Logo 2356.png
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یورونیوز: پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا قصد دارد به عنوان بخشی از اقدامات گسترده‌تر برای مقابله با کمبود مسکن در این کشور، ممنوعیتی را برای شهروندان غیر اتحادیه اروپایی در خصوص خرید خانه در اسپانیا وضع کند.

 

آقای سانچز روز یکشنبه ۱۹ ژانویه (۳۰ بهمن) در جریان گردهمایی حزب سوسیالیست اظهار داشت که «دولت قصد دارد تا خارجیان غیر اتحادیه اروپا را از خرید خانه در اسپانیا منع کند؛ چرا که نه خریداران و نه خانواده‌هایشان در این کشور زندگی نمی‌کنند و سرشان در حساب و کتاب سود است.»

 

به گفته آقای سانچز، ساکنان غیر اتحادیه اروپایی در سال ۲۰۲۳ میلادی تقریباً ۲۳ هزار خانه در اسپانیا خریداری کردند. حال آنکه این رقم تنها بخش کوچکی از میزان کمبود مسکن در اسپانیا را پوشش می‌دهد.

 

این سخنان آقای سانچز نشان دهنده تشدید سیاست‌های اعلامی اخیر دولت اسپانیا در حوزه مسکن است.

 

نخست‌وزیر اسپانیا پیش‌تر در تاریخ ۱۳ ژانویه (۲۴ دی) صرفا گفته بود که می‌خواهد شرایط خرید مسکن برای آندسته از شهروندان غیر اتحادیه اروپایی که اقامت اسپانیا ندارند را محدود کند و پیشنهاد کرد که مالیات ۱۰۰ درصدی بر چنین معاملاتی اعمال شود.

 

هدف این اقدامات مقابله با تشدید بحران مسکن از طریق محدود کردن یا ممنوعیت بالقوه تملک دارایی توسط خارجی‌ها است.

 

آقای سانچز در اظهارات قبلی خود از یک طرح ۱۲ ماده‌ای رونمایی کرد که شامل ابتکاراتی مانند ساخت مسکن عمومی بیشتر، ارائه تضمین‌های مالی برای مستاجران جوان و افزایش مالیات بر اجاره‌های کوتاه‌مدت و روزانه می‌شود.

 

بیشترین خریداران غیراتحادیه اروپایی از کدام کشورها و مناطق هستند؟

 

آقای سانچز گفت که اسپانیا بر اساس تقاضای فعلی هر سال شاهد کمبود حدود ۲۰۰ هزار خانه جدید است.

 

بزرگترین گروه خریداران ملک در اسپانیا از بین کشورهای خارج از اتحادیه اروپا، شهروندان بریتانیایی هستند و بیشترین تأثیر را از تغییر در سیاست‌های اسپانیا خواهند دید.

 

اکثر خریداران بریتانیایی این خانه‌ها را در امتداد خط ساحلی اسپانیا با هدف گذراندن تعطیلات یا دوران بازنشستگی خود خریداری می‌کنند.

 

مادرید نیز شاهد افزایش خریداران ثروتمند آمریکای لاتین در سال‌های اخیر بوده است که ملکی با قیمت بالا در پایتخت خریداری کردند.

 

هر دو پیشنهاد آقای سانچز، اعم از ۱۰۰ درصد مالیات بر خرید یا ممنوعیت کامل، نیاز به تصویب پارلمان دارد و نتیجه آن هنوز نامشخص است. حال آنکه سانچز ۵۲ ساله ریاست یک دولت ائتلافی در اقلیت را بر عهده دارد و در ماه‌های اخیر در تصویب قوانین پیشنهادی خود با مشکلاتی روبرو بوده است.

 

او یکی از معدود رهبران چپ باقی مانده در اروپا است که خود را در جایگاه نیروی مخالف حامیان اروپایی دونالد ترامپ قرار داده است. با این حال، او خود را در شرایط سخت سیاسی در داخل می‌بیند.

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *