Wp Header Logo 2623.png

 

به گزارش وبدا، دکتر حسن واعظی در سی و نهمین بزرگداشت روز ملی مددکاری اجتماعی در نظام سلامت با عنوان آینده مشترک در سایه عدالت اجتماعی، گفت: اقدامات و مداخلات وسیعی در حوزه مددکاری اجتماعی صورت گرفته است. 

 

رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت افزود: تدوین دستورالعمل و شیوه نامه های متفاوت، توانمند سازی مستمر نیرو های تخصصی، همکاری با سمن ها و نهادی ها خیریه و… بخشی از این اقدامات ارزشمند در حوزه مددکاری است که با تعامل با همکاران شاغل در مراکز درمانی نتایج ارزشمندی کسب شده است.   

 

دکتر واعظی گفت: یکی از اقدامات ارزنده در تکمیل کادر پیراپزشکان و ارتقا کار گروهی  این است که از سال 1400 مددکاران اجتماعی  را توانسته ایم به عنوان اعضای لاینفک کادر درمان در نظر بگیریم و این رسته شغلی را از قسمت صرفا اداری به حوزه ارزیابی تخصصی، بر بالین بیمار و همچنین در تیم خط اول ارزیابی و ارایه خدمت در بخش اورژانس بیمارستانهای ریفرال در کنار پزشک و ماما و پرستار اضافه نماییم.

 

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات که دغدغه های حوزه قانونگذار نیز بوده پذیرش بدون قید و شرط کودکان در درگاه ورودی بیمارستان هاست و آنچه در نشست های تخصصی به عنوان دغدغه اعلام شده موضوع تریاژ مددکاری پس از تریاژ بالینی توسط پرستاران خبره اورژانس است.

 

رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت ادامه داد: اولویت بندی بیماران بر اساس وخامت حال عمومی بیماران، تعداد تسهیلات عمومی مورد نیاز و شرایط فیزیکی و روحی بیمار و نیاز جهت ارائه خدمت در زمان مشخص صورت می گیرد که بیماران براساس تریاژ به پنج سطح اول (پرخطرتر) تا سطح پنجم (کم خطر تر) دسته بندی شوند.

 

دکتر واعظی گفت: آمیخته شدن تریاژ مددکاری با تریاژ تخصصی اورژانس بیمارستانی کمک های شایانی به حوزه بالینی یعنی پرستاران در قدم اول می کند و همینطور استقرار مددکاران اجتماعی در مبادی ورودی بیمارستان های پرتردد و پر مراجعه به ویژه بخش های اورژانس به صورت 24 تداوم خواهد داشت. 

 

وی ادامه داد: یقینا حضور 24 ساعته کادر تخصصی مددکاری اجتماعی دوشادوش کادر درمان از جمله پزشک، پرستار و پیراپزشک می تواند بسیار ارزشمند باشد و شناسایی موارد دغدغه و عدم شناخت نیاز های روحی و روانی بیمار را پوشش می دهد.

 

وی بیان داشت: اکنون مددکاری از حمایت های صرفا مالی به بیماران، خوشبختانه به جایگاه محوری ارزیابی، شناسایی گروه های هدف و پیگیری، اتصال این گروهها به نهادها و مراکز مرتبط پس از ترخیص ضمن تاکید بر حفظ کرامت انسان و اطمینان از امنیت اجتماعی و روانی مراجعین نظام سلامت، در راستای داشتن جامعه با آرامش و امنیت خاطر نیل خواهد کرد.

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *