
وی افزود: ما در برابر تصمیم بسیار خطرناکی قرار داریم که جان شهروندان را تا حدود زیادی به خطر میاندازد؛ اشغالگران ورود کمکهای بشردوستانه را طی هفتههای گذشته پیش از این تصمیم نیز به شدت محدود کرده بودند؛ این تصمیم در هیچ جای دنیا سابقه ندارد؛ تصمیمی که از سلاح گرسنگی و شیوههای مجازات جمعی علیه ساکنان استفاده میکند.
الشوا ضمن هشدار درباره تبعات خطرناک این تصمیم در صورت تداوم آن طی روزهای آتی، از تاثیرات مستقیم آن روی زنان، کودکان و بیمارستانها سخن گفت.
وی تاکید کرد: اشغالگران با این تصمیم به دنبال تعمیق بحران انسانی هستند که ملت فلسطین در آن به سر میبرد. تبعات خطرناک این تصمیم طی روزهای آینده به ویژه در زمینه بهداشتی و غذایی آشکار خواهد شد به ویژه که اشغالگران مانع از ورود سوخت لازم برای راه اندازی و فعالیت بیمارستان ها، آمبولانس ها، تاسیسات آب آشامیدنی و دیگر نیازهای حیاتی میشوند.
الشوا گفت: ملت فلسطین تاحدود زیادی به کمکهای بشردوستانه به ویژه در سایه ویرانی برنامه ریزی شده اشغالگران علیه زیرساختهای اقتصادی و اجتماعی و نیز محاصره اعمال شده از زمان شروع جنگ، تکیه دارند.
وی تاکید کرد: اشغالگران از سلاح گرسنگی بارها طی جنگ علیه غزه استفاده کردهاند، اما این بار تبعات آن بسیار خطرناک خواهد بود به ویژه که در ماه مبارک رمضان هستیم و ساکنان غزه با فاجعه اسکان دست و پنجه نرم میکنند و نیاز مبرمی به ورود چادر و خانههای پیش ساخته دارند.
مدیر شبکه سازمانهای غیردولتی فلسطین (PNGO)، در پایان از جامعه جهانی خواست که تحرک فوری و جدی به منظور فشار بر اشغالگران به منظور گشودن گذرگاهها به عمل آورد و اشغالگران را به خاطر این جنایت بازخواست کند.
انتهای پیام/281
source