به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس به نقل از الجزیره، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با انتشار بیانیهای به مناسبت روز جهانی بهداشت تاکید کرد: اقدام رژیم صهیونیستی به بستن گذرگاهها و جلوگیری از ورود مواد غذایی به نوار غزه، بیش از دو میلیون نفر به ویژه کودکان را در معرض ابتلا به سوء تغذیه قرار میدهد.
براساس این بیانیه، رژیم اشغالگر از ورود واکسن فلج اطفال به نوار غزه جلوگیری میکند که این امر به معنی از بین رفتن نتیجه ۷ ماه تلاش برای مقابله با این بیماری است.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه افزود: انهدام خطوط آب باعث افزایش خطرات بهداشتی و زیست محیطی، شیوع اسهال و بیماریهای پوستی میشود.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت فلسطین، یک هزار و ۳۰۰ تن از نیروهای فوریتهای پزشکی و تیمهای بشردوستانه فعال در مناطق مورد هدف مستقیم اشغالگران به شهادت رسیدهاند.
این بیانیه تاکید میکند: به دنبال بسته شدن گذرگاه رفح، امکان خروج ۱۳ هزار بیمار و مجروح از نوار غزه برای درمان تخصصی در خارج از این منطقه از بین رفته است.
ساعاتی پیش نیز وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۷ نفر در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند و ۱۳۷ نفر دیگر مجروح شدند.
طبق این گزارش، از زمان آغاز تجاوزهای جدید به غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ تاکنون نیز هزار و ۳۹۱ نفر شهید و ۳ هزار و ۴۳۴ نفر دیگر مجروح شدند.
با احتساب این شهدا، شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۰هزار و ۷۵۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۵ هزار و ۴۷۵ نفر رسید.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابیهای گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد، اما ارتش این رژیم از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
انتهای پیام/281
source