Wp Header Logo 1251.png

شعارسال: رسانه‌ها اطلاع دادند که نمایش ” سی صد”با حضور گوهر خیراندیش، بهرام رادان، نوید محمدزاده و بهرام افشاری در کالیفرنیای آمریکا در حال اجرا است. خبر می‌رسد که بهروز وثوقی و همسرش کتی در حاشیه نمایش «سی‌صد» با تیم اجرایی و بازیگران نمایش دیدار داشته است.

نمایش

نمایش

نمایش

کنسرت نمایش “سیصد” پس از اینکه در ایران ۱۴۰ هزار مخاطب را به کاخ سعدآباد کشاند، حالا و در قلب امریکا مشغول روایت کردنِ میهن پرستی ایرانیان است. سی‌صد نام کنسرت نمایشی است به کارگردانی امیر جدیدی و کاری از سهراب پورناظری در سال ۱۴۰۱ شمسی در مجموعه تالار سعدآباد بر روی صحنه رفت. سی‌صد بر اساس نوشته‌ای از ری بردبری طراحی و تدوین شده‌است و به موضوع کتاب سوزی و نسل‌کشی مغول‌ها در نیشابور می‌پردازد.
سهراب پورناظری برای نخستین بار در سال ۱۳۹۶ در ایران رویدادی با عنوان «کنسرت نمایش» را شکل داد. او این کنسرت نمایش را «سی» نامگذاری کرد. خواننده اصلی کنسرت نمایش «سی» همایون شجریان بود. جالب اینکه پروژه «سیصد» بدون حضور همایون شجریان به موفقیت‌های بزرگی دست یافته است. کنسرت نمایش «سیصد» اثری از سهراب پورناظری است. این رویداد هنری در بهار و تابستانِ ۱۴۰۳ – توانست ۳۳ اجرا را در فضای باز کاخ سعدآباد به صحنه ببرد. در این اجرا‌ها حدود ۱۴۰ هزار مخاطب به تماشای «سیصد» نشستند. در اجرای اخیر در آمریکا، نوید محمدزاده، بهرام رادان، بهرام افشاری، گوهر خیراندیش، دلنیا آرام، علی براتی، هدیه آزیدهاک و اهورا ابوالحسنی بازیگران صحنه‌ی پروژه سیصد بودند. همچنین علی نصیریان هم روی پرده نمایش این پروژه حضور ویدیویی داشت. اشکان کمانگری خواننده مهمان بود.

نمایش

سوال اینجاست که با توجه به وقایع اخیر کشور، بشکلی اتفاقی با یک نمایش هنری مواجه هستیم یا نمایی از حرکت با چراغ خاموش در قاب دیپلماسی عمومی (دیپلماسی هنر در موضوع اخیر) در حال دنباله گیری است؟ اگر اینگونه باشد، اجتمالا در آینده‌ای نزدیک، شاهد به زودی شاهد پروژه‌هایی دیگر از دیپلماسی عمومی در قالب دیپلماسی ورزشی، دیپلماسی علمی، دیپلماسی حوزه خیرین، دیپلماسی محیط زیست و. باشیم.

خلیل وثوقی (زادهٔ ۲۰ اسفند ۱۳۱۶)، با نام هنری بهروز وثوقی، بازیگر اهل ایران است. او قبل از بازیگری در سینما، کارمند اداره‌های بهداشت و مالیات و بعد دوبلور و گویندهٔ رادیو تلویزیون بود. او برادر چنگیز وثوقی و شهراد وثوقی است که هر دو در ایران به کار بازیگری مشغول‌اند. نقش‌های برجسته‌اش شامل فیلم‌های مسعود کیمیایی همچون قیصر (۱۳۴۸)، رضا موتوری (۱۳۴۹)، داش آکل (۱۳۵۰)، خاک (۱۳۵۲) و گوزن‌ها (۱۳۵۳) می‌شود.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *