Wp Header Logo 223.png
ناظری: حمایت‌ها از چوگان در حد حرف بوده/ هدف ما صعود به جام‌جهانی نیست

نشست خبری و مراسم بدرقه تیم ملی چوگان به رقابت‌های مقدماتی جام جهانی برگزار شد.

خبرگزاری میزان

نشست خبری و مراسم بدرقه تیم ملی چوگان به رقابت‌های مقدماتی جام جهانی این رشته امروز (چهارشنبه) برگزار شد.

در این نشست ابتدا اصغر ناظری، رئیس فدراسیون چوگان، اظهار داشت: از حضور همه کسانی که به نشست خبری آمدند تشکر می‌کنم. قبل از هر چیز برای حادثه دلخراش بندرعباس عرض تسلیت دارم.

وی ادامه داد: قبل از هر چیز باید تقدیر و تشکر ویژه کنم از دوستان عزیز و خوبمان که افتخار دادند و این رشته ورزشی را در حالی که ما با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کردیم حمایت کردند. امیدوارم بتوانیم با استفاده از این حمایت‌ها گام بلندی در مسابقات مقدماتی جام جهانی برداریم و بتوانیم سرافراز خارج شویم و به دور نهایی صعود کنیم.

رئیس فدراسیون چوگان در ادامه درباره حمایت‌ها از این رشته، تصریح کرد: چوگان آنطور که باید و شاید مورد حمایت قرار نگرفته و حمایت‌ها فعلا در حد شعار بوده است. یکسری از مردم هنوز نمی‌دانند چوگان برای کشور ماست و این باعث ناراحتی است. امیدوارم بچه‌ها در حضور برون مرزی که در رقابت‌ها مقدماتی جام‌جهانی خواهند داشت موفق باشند و آینده خوبی را برای چوگان ایران رقم بزنند.

وی درباره چالش اصلی این ورزش و میزبانی عربستان در کنار ایران در کشور افزود: در سال ۱۳۹۶ میزبان بودیم که با حمایت بخش خصوصی انجام شد. تلاش می‌کنیم تا اتفاق خوبی رقم بزنیم. وزیر ورزش تأکید کرد که از این ورزش حمایت شود، مذاکرات خوبی داشتیم که دو مجموعه را در اختیار بگیریم و ورزش را بهتر و هماهنگ‌تر برگزار کنیم.

ناظری درباره حضور کادر فنی ایرانی در کنار تیم ملی اظهار داشت: یک رقابت است که در میدان چمن و مانژ برگزار خواهد شد. بازیکنان ما در مانژ با تجربه هستند و ایلخانی زاده که مدیر تیم‌های ملی است یکی از بهترین‌های دنیاست و تجربه خوبی نیز برخوردار است. با هدایت وی بهترین‌ها برای تیم ملی رقم خواهد خورد.

وی افزود: سال گذشته هربرت که مدرس جهانی چوگان است به ایران آمد و به خاطر مشکلاتی که در آن زمان داشتیم مجبور به ترک ایران شد هرچند حالا هم با او در ارتباط هستیم. شاید تیم ملی روی کاغذ شانسی برای صعود نداشته باشد، اما اعتقاد دارم که از تیم‌های دیگر بهتر هستند.

رئیس فدراسیون چوگان ادامه داد: ۷۰درصد بازی چوگان با اسب است و امیدوارم در اندک زمانی که داریم بتوانیم نتایج قابل قبولی کسب کنیم.

ناظری درباره توسعه و گسترش این ورزش در استان‌های کشور عنوان کرد: در ۱۷ استان چوگان داریم. باید زیرساخت‌ها فراهم شود. تیم چوگان باید محلی برای اسب‌های چوگانی داشته باشد. در بدنه ورزش ما اسب به عنوان ورزشکار جا نیفتاده است درحالیکه باید این اتفاق بیفتد. با همه احترامی که برای دیگر ورزش‌ها قائلم این حق را دارم که بگویم چوگان از دیگر ورزش‌ها جداست. حمل و نقل اسب بسیار سخت است. 

وی افزود: انتظار داریم همه پای کار بیایند و تمام این امر وظیفه فدراسیون نیست. در کمتر از ۶ ماه در اصفهان باشگاه خوبی تاسیس شد. همچنین در کرمان نیز یک باشگاه احداث شده است و سعی بر این است که در آنجا نیز مسابقات لیگ را برگزار کنیم. جلساتی داشتیم که امیدواریم مشکلات برطرف شود و مقداری از باشگاه شهدا را بازگردانیم.

رئیس فدراسیون چوگان گفت: ما ۳+۱ لژیونر داریم و تا ۴۸ ساعت آینده به تیم اضافه خواهند شد. روی همه بازیکنان حساب باز کردیم. در سکوت خبری بیش از ۲ ماه است که به صورت شبانه روزی مشغول تمرین هستند. بیش از ۷۰ اسب با تجهیزات کامل برای آنها زین شده است.

ناظری درباره تمرین در سکوت خبری اظهار داشت: حق بچه‌ها این بود که در یکی از دو مجموعه شهدا و نوروزآباد تمرین کنند ولی به خاطر مشکلاتی که داشتیم امکان برگزاری تمرینات در آنجا را نداشتیم. 

وی افزود: خیلی خوشحالم که یک ورزش اصیل ایرانی در یک کشور عربی برگزار می‌شود. منطقه الاولا در عربستان ۷۰۰۰ سال قدمت دارد و همه ساله رقابت چوگان در آنجا برگزار می‌شود. اینکه آنها با بهترین امکانات بازی می‌کنند و ما از کمترین امکانات برخوردار نیستیم جای نگرانی دارد.

رئیس فدراسیون چوگان تصریح کرد: چوگان برای ماست و باید توجه کنیم. مسئولین باید به شکل اجرایی پای کار بیایند و درحد شعار نباشند. فدراسیون جهانی چوگان از دیگر فدراسیون‌ها جدا است. این رقابت‌ها در ۵ زون برگزار می‌شود و ۴ زون دیگر در بخش‌های دیگر دنیا خواهد بود. 

وی گفت: مهمترین زیرساخت این ورزش زمین است. ۲ مجموعه نوروزآباد و شهدا توسط علاقمندان این ورزش احداث شده است. در تلاشیم که حامیانی داشته باشیم که به یکدیگر اعتبار دهیم.

بهادر بابایی ملی‌پوش و لژیونر تیم ملی چوگان درباره درآمد این رشته و رقم قرارداد‌های این ورزش گفت: خلأ بخش خصوصی و توجه به این ورزش بسیار زیاد است. ما درآمد خاصی نداریم و تعداد اسب‌ها و زمین‌های ما کم است. با اینکه منابع زیادی داریم ولی متاسفانه توجه نمی‌شود.

وی ادامه داد: چوگان به نام ایران و به کام دیگر کشور‌ها است. در کشور‌های هند و پاکستان ۵،۶ باشگاه فقط ارتش دارد. دولت باید مثل دیگر رشته‌ها به چوگان نگاه کند. توانمندی توسعه چوگان وجود دارد و نیازمند بخش دولتی هستیم. امیدوارم در عربستان کتری کنیم که دید بقیه افراد به این ورزش باز شود.

بابایی اظهار داشت: ورزشکارانی داریم که بالای ۲۰ سال در این ورزش هستند ولی مستاجر هستند و این خیلی حیف است.

انتهای پیام/

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *