Wp Header Logo 334.png

گروه بین‌الملل دفاع‌پرس: بیش از ۱۹ ماه از جنگ در نوار غزه می‌گذرد و در این مدت جنگ در این باریکه حدود ۳۵۰ کیلومتری وارد مراحل جدیدتری شده است. 

سکوت نهادهای بین‌المللی در برابر «قحطی» در غزه

اصرار صهیونیست‌ها در کشتار مردم در نوار غزه موجب شده تا علاوه بر نبود امکانات کافی برای زندگی در این مناطق؛ زنده ماندن به عنوان یک دغدغه جدی برای فلسطینیان تبدیل شود. 

گزارش منابع رسانه‌ای و میدانی نشان می‌دهد که اوضاع انسانی در نوار غزه بسیار وخیم است و وضع زندگی برای توده‌های مختلفی سنی خصوصا زنان و کودکان بسیار سخت و نفس گیر است. 

تحلیلگران می‌گویند که وضعیت زندگی در کل نوار غزه و خصوصا شمال آن تبدیل به یک تراژدی تمام عیار شده است؛ تا جایی که توصیه شده هر کس هرچه به عنوان خوراکی پیدا کرده، می‌تواند به عنوان تغذیه از آن استفاده کند. 

سازمان امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، در این زمینه می‌گوید: بر اساس مشاهدات و گزارش‌های میدانی که از غزه به دست آمده، برخی از خانواده‌های فلسطینی هر چه را که پیدا می‌کند، به عنوان خوراکی و غذا مصرف می‌کنند، حتی اگر خطرناک باشد.

بر اساس این گزارش، کمبود مواد غذایی و مانع تراشی در ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، باعث تشدید فاجعه انسانی در این منطقه جنگ زده و محاصره شده، شده است.

اما سوال اینجاست که چرا صهیونیست‌ها با وجود اشغال نسبی نوار غزه باز هم به‌دنبال کشتار و انتقام جویی از مردم در این باریکه هستند؟ پاسخ این سوال در اقدامات آمریکا و طرح‌های پیچیده «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور، مستتر است. 

«دونالد ترامپ» با تاکتیک‌های مختلف تلاش می‌کند تا مردم غزه را از سرزمینشان به زور کوچ دهد و در این زمینه با برخی از کشور‌های عربی همچون اردن و مصر نیز رایزنی کرده است؛ لذا هدف اصلی خروج بی‌سر و صدای فلسطینیان از نوار غزه است تا بدون دردسر این منطقه تقدیم اشغالگران قدس شود تا آن‌ها بتوانند طرح‌های توسعه طلبانه خود را پیش ببرند. 

پیشبرد سناریو‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی مستلزم این است که جمعیت حدود ۲ میلیون نفری در نوار غزه کاملا تخلیه شوند؛ به همین منظور فشار بر مردم مظلوم غزه با تاکتیک‌های مختلف روبه افزایش است. گزارش منابع میدانی نشان می‌دهد که کامیون‌های امدادی که دارای مواد غذایی فاسد شدنی هستند مدت‌هاست اجازه ورود به دلایل مختلف را به نوار غزه ندارند و این یکی از دلایل رنج مردم غزه و اقدامات جنایتکارانه اسرائیل است. در هفته‌های اخیر گزارش‌های متعددی از احتمال پایان ذخایر غذا، دارو و آب در نوار غزه وجود دارد. 

سازمان امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در این زمینه می‌گوید: نزدیک به سه هزار کامیون حامل کمک‌های نجات بخش در انتظار ورود به غزه هستند.

غزه در آستانه «قحطی»/زنده ماندن دغدغه اصلی فلسطینیان

این سازمان می‌افزاید: برنامه جهانی غذا اعلام کرده است که بیش از ۱۱۶ هزار تُن کمک‌های غذایی که برای تامین غذای یک میلیون نفر به مدت چهار ماه کافی است، آماده ورود به غزه است؛ همین موارد اعلامی از سوی آنروا نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها در گرسنگی دادن به مردم غزه تعمدی جدی دارند.

در خصوص نوار غزه دو سناریوی مستقیم ذکر شده است:

۱- اینکه رئیس جمهور آمریکا قصد دارد تا پس از تخلیه کامل نوار غزه این منطقه را تبدیل به قطب تجاری مدیترانه تبدیل کند و در این زمینه به هیچ عنوان منافع مردم مظلوم فلسطین مطرح نیست؛ بلکه هدف سودآوری تجاری از یک منطقه ویران شده است.

۲- برخی از مقامات صهیونیست به دنبال آن هستند تا با اشغال کامل نوار غزه، شهرک‌سازی را در این باریکه آغاز کنند و نهایتا ظرف یک دهه آینده این باریکه ۳۵۰ کیلومتری را ضمیمه سرزمین‌های اشغالی کنند.  

«عمار حجازی»، نماینده فلسطین در دیوان بین‌المللی دادگستری در این زمینه می‌گوید: اسرائیل در حال تصرف اراضی فلسطینی در غزه است و آشکارا به جلوگیری از ورود کمک‌ها اعتراف می‌کند.

وی می‌افزاید: اسرائیل دست به کشتار، آواره‌سازی و سرقت منابع فلسطین می‌زند و در مقابل، وضعیتی را به وجود آورده که مردم فلسطین متکی به کمک‌ها هستند و اکنون جلوی این کمک‌ها را هم می‌گیرد.

سوالی که مطرح می‌شود این است که چرا نهادهای بین‌المللی مانند سازمان ملل متحد در قبال جنایات در نوار غزه سکوت اختیار کرده‌اند و هیچ اقدامی انجام نمی‌دهند؟ به نظر می‌رسد خط‌ مشی یک سویه سازمان ملل متحد در ادعای بی‌طرفی نمایشی، موجب شده تا ارتش رژیم صهیونیستی با فراغ بال جنایات خود علیه فلسطینیان را تشدید کند.

هرچند که بر اساس ادعاهای رسانه‌های غربی آواربرداری و ساخت مجدد نوار غزه از ویرانی‌ها مدت زیادی طول خواهد کشید؛ اما در این مدت یقینا این مردم مظلوم فلسطین هستند که باید رنج گرسنگی، عدم وجود امکانات و کشتار و قصاوت صهیونیست‌ها را تحمل کنند. 

انتهای پیام/281
 

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *