
ایرنا: معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر این که بایستی در کنار نداشته ها و مشکلات موجود در حوزه زنان به داشته و توانمندیها هم اشاره کرد گفت: ۲۴ درصد اختراعات کشور توسط زنان ثبت شده که این در حالی است که میانگین جهانی ثبت اختراعات توسط زنان بین ۱۴ تا ۱۷ درصد است و این مایه افتخار ماست.
زهرا بهروز آذر شنبه شب در نشست با بانوان فعال استان خراسان رضوی در مشهد افزود: امروز بیش از ۶۰ درصد کادر نظام آموزش و پرورش کشور، ۵۶ درصد جامعه دانشگاهیان و ۶۳ درصد ورودی های دانشگاه ها را دختران و بانوان ما تشکیل داده اند.
وی ادامه داد: باور ما در دولت چهاردهم بر این است که اگر میخواهیم به قله های پیشرفت برسیم به ۲ بال زنان و مردان برای پرواز نیاز داریم و این ۲ را بایستی در کنار هم داشته باشیم و اگرنه پرواز صورت نمی گیرد.
معاون رییس جمهور گفت: در این راستا رییس جمهور در تمام جلساتی که با حضور استانداران برگزار شده است تاکید داشته است که از ظرفیت زنان و جوانان و اقوام استفاده شود و امروز بیش از ۱۵ انتصاب توسط رییس جمهور در حوزه زنان انجام شده است و برای نخستین بار در کشور است که چهار زن در هیات دولت به کار گرفته شده اند و برای نخستین بار است که در عمر ۴۶ ساله انقلاب اسلامی ما سخنگوی زن داریم که این موضوع نتیجه زحمت تک تک افرادی است که در این ۴۷ سال عمر باعزت انقلاب اسلامی با اعتقاد به حضور یکسان زنان در فضای تصمیم گیری و تصمیم سازی تلاش کردند.
بهروز آذر افزود:معاون اول رییس جمهور نیز تاکید داشته است موقعیتهایی که به زنان می دهیم نباید تشریفاتی و منحصر به حضور بانوان به عنوان مشاور باشد و با همین نگاه است که امروز یکی از مهمترین وزارتخانههایمان توسط یک زن اداره می شود.
وی ادامه داد: همچنین امروز روسای هیات نظارت بانک مرکزی ، سازمان خصوصیسازی و سازمان استاندارد کشور زن هستند که اینها موقعیت های تشریفاتی نیستند بلکه مشاغلی کلیدی اند.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت:موضوع انتصابات را همچنان دنبال می کنیم و به زودی وضعیت انتصابات در کارنامه یک ساله دولت منتشر می شود و تلاش میشود بر پایه عدالت جنسیتی بتوانیم به نسبت زنان فعالی که داریم سمتهای مدیریتی در بین آنها توسعه پیدا کند.
بهروز آذر گفت: ما در بسیاری از استان ها شاهد بودیم که موقعیتهای شغلی و مناسبی همچون فرماندار و بخشدار به بانوان پیشنهاد شده اما بانوان به دلیل حفظ و رسیدگی به زندگی خانوادگی خویش یا به دلیل عدم اعتماد به نفس از قبول این مسوولیت ها امتناع ورزیده اند در حالی که بانوان باید پذیرای این مسولیت ها باشند و شرایط قبول آن را فراهم کنند که لازمه تحقق این موضوع ایجاد پذیرش فرهنگی در بانوان است که نیازمند تغییر گفتمان است.
source