Wp Header Logo 1140.png

 

خلاصه فیلم

داستان فیلم درباره زن جوانی به نام سلما جریان دارد که در دهه ۶۰ میلادی در یکی از شهرهای کوچک آمریکا همراه‌با پسرش زندگی می‌کند. او برای امرار معاش در کارخانه‌ای کوچک مشغول به کار شده ولی رفته‌رفته متوجه می‌شود که بینایی او درحال از بین رفتن است و همین اتفاق برای پسرش نیز درحال رخ دادن است. او تصمیم می‌گیرد تمام تلاش خودش را به کار بگیرد تا جلوی نابینا شدن پسرش را بگیرد. دراین‌میان و درکنار تمام سختی‌های زندگی، سلما تنها به موسیقی و رقص پناه می‌برد تا بتواند از پس این مشکلات بزرگ برآید.

رقصنده در تاریکی Dancer in the Dark

 

درباره فیلم

فیلم Dancer in the Dark محصول مشترک کشورهایی مانند دانمارک، فرانسه، آلمان، ایتالیا و سوئد که به زبان انگلیسی ساخته شده و یکی از فیلم های درام موزیکال برتر سینما به‌شمار می‌رود. این فیلم موزیکال در جشنواره‌های زیادی توانست جوایز زیادی را کسب کند و در بخش بهترین موسیقی نیز در مراسم جایزه اسکار یکی از نامزدهای اصلی تلقی می‌شد که درنهایت دستش از این جایزه کوتاه ماند. این فیلم در سال ۲۰۰۰ میلادی به تهیه‌کنندگی ویبکه ویندلو با بودجه‌ای ۱۳ میلیون دلاری تولید شد و توانست فروشی ۴۶ میلیون دلاری را تجربه کند.

کاترین دنو و بیورک

حواشی

لارس فون تریه و بیورک در حین فیلمبرداری رفتار خصمانه ای باهم داشتند و برای تأکید بر آن، لارس همکاری با بیورک را به عنوان همکاری با یک دشمن توصیف کرد.  با تمام این اوصاف وی حضور بیورک در نقش سلما را مهم می‌داند و مجبور به سازگاری با بیورک می‌شود، بنابراین لارس فون تریه یک سال تمام طول کشید تا بیورک را متقاعد کند که نقش اصلی را بازی کند. بیورک در نقش سلما، برخلاف چهره کودکانه اش، در حین فیلمبرداری ۳۴ سال سن داشت

 

پس از متهم شدن سلما، او به یک زندان منتقل می‌شود؛ این زندان پس از فیلمبرداری و اتمام فیلم، به رنگ صورتی رنگ آمیزی شد و به عنوان مجموعه اصلی در فیلم (۱۹۹۹) زندان صورتی استفاده شد.

رقصنده در تاریکی Dancer in the Dark

 

شرایط ژنتیکی ای که چشم سلما و پسرش را مبتلا می‌کند هرگز در این فیلم توضیح داده نمی‌شود و باعث می‌شود برخی بینندگان شاید فرض کنند که شرایط آنها ساختگی است و در واقعیت چنین چیزی وجود ندارد؛ اما در حقیقت برخی از اختلالات ارثی در زندگی واقعی وجود دارد که باعث نابینایی می‌شود، مانند گلوکوم و ژن‌های دخیل در دژنراسیون ماکولا. همچنین ژنهایی وجود دارند که باعث ایجاد رتینیت پیگمنتوزا که یک بیماری دژنراتیو شبکیه است و باعث نابینایی شبانه و کاهش تدریجی بینایی می‌شود.

 

 

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *