ایمان محرابینیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری در گفتوگو با خبرنگار مهر آخرین وضعیت ورود و خروج زائران اربعین از مرزهای ششگانه کشور را تشریح کرد و گفت: از ابتدای اجرای طرح اربعین (روز ۱۶ مرداد) تا روز گذشته (شنبه سوم شهریورماه) تقاضای زائران برای استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در مسیرهای رفت و برگشت به ترتیب ۲۲ و ۱۷ درصد بوده است.
محرابینیا ادامه داد: از مجموع زائرانی که تا پایان روز گذشته از مرزهای ۶ گانه اربعینی وارد کشور عراق شدهاند ۹۰ درصد زائران ایرانی و ۱۰ درصد نیز زائران غیر ایرانی بودهاند.
این مسئول راهداری تاکید کرد: پایانه مرزی مهران با انتقال ۵۰ درصد زائران ایرانی همچنان انتخاب نخست مردم برای خروج از کشور است و پساز آن مرزهای شلمچه با ۲۴ درصد خسروی با ۱۵ درصد چذابه با ۹ درصد تمرچین و باشماق هر کدام با یک درصد مرزهای مبادی سفر هستند.
وی افزود: همچنین مرز چذابه با سهم ۳۹ درصدی اولویت نخست زائران غیر ایرانی برای ورود به کشور عراق است و شلمچه با ۳۳ درصد مهران با ۱۱ درصد تمرچین با ۸ درصد باشماق با ۷ درصد و خسروی نیز با ۲ درصد دیگر مرزهای منتخب زائران غیر ایرانی برای خروج از کشورمان بودهاند.
مسؤول سالن عملیات مرکز مدیریت راههای کشور ادامه داد: تا پایان روز گذشته ۲ میلیون و ۴۲۳ هزار و ۷۰۶ زائر ایرانی و غیر ایرانی در مسیر بازگشت از مرزهای اربعینی وارد کشور شدهاند که از این مجموع ۹۶ درصد زائران ایرانی و ۴ درصد غیر ایرانی بودند.
وی ادامه داد: ۵۰ درصد زائران ایرانی مرز مهران را برای بازگشت به کشور انتخاب کردهاند و مرزهای شلمچه با ۲۷ درصد خسروی با ۱۳ درصد چذابه با ۸ درصد باشماق و تمرچین هر کدام با یک درصد پذیرای زائران برای ورود به کشور بودهاند.
به گفته محرابینیا مسیرهای بازگشت از کشور عراق به ترتیب مرزهای شلمچه باشماق تمرچین مهران چذابه و خسروی به ترتیب مورد انتخاب زائرین غیر ایرانی برای ورود به خاک ایران بوده است.
وی گفت: بر این اساس یک میلیون و ۱۱۷ هزار و ۷۸۲ زائر در مسیرهای رفت و برگشت از طریق ۵۶ هزار و ۳۱۴ سفر با استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی جابهجا شدهاند.
نوشته دو میلیون و ۴۲۳ هزار زائر ایرانی و غیر ایرانی به کشور بازگشتهاند اولین بار در اقتصاد کلان. پدیدار شد.
source