وی افزود: جمعیت تحت پوشش این نهاد ۸۹ هزار و ۵۰۰ نفر معادل هشت درصد جمعیت این استان است.
روشن با بیان اینکه ۵۲ درصد خانوارهای تحت پوشش زنان سرپرست خانواده هستند، افزود: تعداد کل سالمندان تحت پوشش این نهاد ۲۱ هزار و ۸۹۵ نفر هستند که ۱۳ هزار و ۱۳۷ نفر روستایی و مابقی شهری است.
وی یادآور شد: اکنون بهصورت متوسط ۱۸ میلیون ریال بازنشستگی به ۹۸ درصد مشمول بیمه اجتماعی پرداخت میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر تصریح کرد: پارسال ۷۸.۴ میلیارد ریال به عنوان حق بیمه در تامین اجتماعی سرمایهگذاری شد.
وی با اشاره به اینکه اکنون یکهزار و ۱۲۸ مددجو این نهاد فاقد مسکن هستند، ادامه داد: این خانوارها شرایط دریافت مسکن دارند که در قالبهای مختلف در حال پیگیری است.
روشن با اشاره به ثبتنام ۴۵۰ خانوار مددجو کمیته امداد استان بوشهر در طرح ملی نهضت مسکن گفت: در یک سال گذشته ۷۶۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد استان بوشهر در قالب ساخت و خرید تحویل شده است.
وی افزود: در مدت یادشده ۳۲۶ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد این استان تعمیر و بازسازی شد.
روشن تصریح کرد: بر اساس انعقاد تفاهمنامه با بنیاد مسکن یکهزار واحد مسکونی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر استان برای مددجویان ساخته میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بوشهر با بیان اینکه برای هر واحد مسکونی ۲ میلیارد ریال کمک بلاعوض و سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام قرضالحسنه پرداخت شده است افزود: بر اساس برنامهریزی همزمان با ساخت واحدهای مسکونی، سامانه تولید برق خورشیدی با ظرفیت ۵ کیلو وات ساعت ایجاد میشود.
هر گونه پرداخت منوط به طی کردن تشریفات کامل حقوقی و اداری است
دبیرخانه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی گفت: تاکنون هیچ مبلغی از طرف صندوقها واریز نشده است و هرگونه پرداخت منوط به طی تشریفات کامل اداری خواهد بود.
دبیرخانه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه درخصوص برخی حواشی منتشر شده در فضای مجازی پیرامون مصوبه هزینهکرد مسئولیت اجتماعی مجموعههای اقتصادی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قرارگاه اربعین حسینی، اعلام کرد: مسئولیت اجتماعی شرکتها (CSR) به معنای تعهد کسبوکارها به مشارکت در مسائل فرهنگی، اجتماعی، زیستمحیطی، ورزشی و .. جوامع است که در کشور ما نیز طبق ماده ۴۰ فصل ۶ دستورالعمل حاکمیت شرکتی به عنوان تکلیفی برعهده شرکتهای تولیدی قرار دارد. متاسفانه در دو دهه گذشته این تکلیف قانونی شرکتهای تابعه صندوقهای بازنشستگی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در فرآیندی غیرشفاف هزینه میشد و به حیاط خلوت برخی دولتها تبدیل شده بود.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم برای اولین بار با پیشنهاد به هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه با هدف انضباطبخشی، ضابطهمندی و شفافسازی «شیوهنامه نحوه هزینهکرد در موضوع مسئولیت اجتماعی شرکتی در زیر مجموعههای اقتصادی» را مصوب کرد.
در این شیوهنامه ضمن مشخص شدن چهارچوب هزینهکرد مسئولیت اجتماعی، هر نوع پرداخت شرکتها منوط به تصویب در کارگروه مربوطه شده و نحوه نظارت بر هزینه کرد نیز مشخص گردیده است که نمونه آن مساعدت به رفع نیازها و تامین مسکن معلولین جامعه هدف صندوقهای بازنشستگی در جلسه پیشین این کارگروه در سال گذشته بوده است.
در موضوع اربعین حسینی تأمین بخشی از هزینهها به تفکیک وزارتخانهها از طرف ستاد مرکزی اربعین و با ابلاغ وزیر کشور (نامه شماره ۲۷۹۲۳ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۹) همانند تمامی دستگاههای دولتی و غیر دولتی به این وزارتخانه تکلیف شده است. از سوی دیگر هر ساله بسیاری از صندوقها و شرکتهای تابعه به برای خدماترسانی به جامعه هدف کارگران و بازنشستگان اقدام به برپایی موکب و مشارکت در هزینههای اربعین میکردند که به منظور جلوگیری از عملکرد جزیرهای و موازیکاری، پیشنهاد کارگروه درخصوص سهم هزینهکرد به صندوقها جهت طرح و بررسی در هیات مدیرهها و طی روال قانونی داده شده است.
تاکنون هیچ مبلغی از طرف صندوقها بر اساس مکاتبه فوق واریز نشده و هر گونه پرداخت منوط به طی تشریفات کامل حقوقی و اداری ذکر شده خواهد بود.
شایان ذکر است مبالغ درخواست شده برای آمادهسازی زیرساخت خدماترسانی به هموطنان زائر اربعین حسینی تنها گوشهای از ظرفیتهای موجود بوده و شائبه عدم وجود منابع برای هزینهکرد مسئولیت اجتماعی دولت جدید خلاف واقع است.
همچنین این رویکرد مطابق سیاستهای دولت چهاردهم و تاکیدات رییس جمهور بر ضرورت عمل به تعهدات دستگاهها در زمینه برگزاری هر چه باشکوهتر آیین اربعین حسینی بوده که اولین مصوبه ابلاغی هیات دولت در اختصاص بودجه برای جلوگیری از حوادث غیرمترقبه برای زئران اربعین موید این مطلب است.
مدیر کل کمیته امداد استان کرمان گفت: ۱۰ میلیارد و ۵۶۷ میلیون تومان طی سه ماهه ۱۴۰۳ بابت حق بیمه های اجتماعی و روستائی و عشایر ۴۸۱۸ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان پرداخت شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، ناصر عسکری نژاد افزود: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرحهای اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.
وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمهای در بین مددجویان ادامه داد: بیمه شدگان میتوانند از تمامی مزایای بیمههای اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.
عسکری نژاد با بیان اینکه ۱۰ میلیارد و ۵۶۷ میلیون تومان طی سه ماهه ۱۴۰۳ بابت حق بیمه های اجتماعی و روستائی و عشایر ۴۸۱۸ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان پرداخت شده است افزود: از این مبلغ شش میلیارد و ۷۲۸ میلیون تومان بابت حق بیمه اجتماعی مددجویان و مابقی بابت حق بیمه ۲۲۰۶ نفر از مددجویان روستایی و عشایر پرداخت شده است.
وی با تاکید براینکه کمیته امداد در راستای توانمندسازی خانوارهای مددجویی نگاه ویژه ای به تامین آسایش، شرایط آتی و نیز پایداری درآمد آنها دارد خاطرنشان کرد: با پرداخت حق بیمه مددجویان واجد شرایط به سازمان تامین اجتماعی، در سال گذشته ۱۶۷ مددجوی کمیته امداد استان کرمان بازنشسته و مشمول مزایای بازنشستگی تامین اجتماعی شدند.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۵۵۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۲۰۶ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز میشود.
وی افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است.
source