مداخله به موقع مشاوران سرمايه اجتماعي پليس را افزايش ميدهد
به گزارش میگنا به نقل از خبرگزاري پليس، سردار “احمدرضا رادان” در نخستين همايش ملي روانشناسان و مشاوران پليس با تبريک ايام ماه رجب، اظهار داشت: خدا را شاکرم که توفيق رفيق شد در کنار شما اساتيد بزرگوار علم روانشناسي و روانشناختي و روساي پليس هاي تخصصي و ساير عزيزان حاضر در جمع و همچنين مراکز استان ها که از طريق دور سخن در جمع ما حضور دارند باشم.
وي ادامه داد: حقيقتا اگر در دوران دفاع مقدس رزمندگان ما سربلند و پيروز بودند امروز نيز شما مشاوران و مددکاران به همان صورت ادامه دهنده راه اين عزيزان در دوران جنگ نرم و شناختي هستيد و با علم و هنر پديده ها را به تسخير خود در آورده ايد و قبل از اينکه دشمن بخواهد ذهن فرزندان اين مرز و بوم را به تسخير خود در آورد بايد آن را به تصرف خود در بياوريد.
سردار رادان گفت: به باور من در حقيقت يکي از اقدامات بسيار مبارک در فرماندهي انتظامي تاسيس دواير مشاوره و مددکاري در کلانتري ها و پاسگاه ها است که به نوع خود در زماني که مي خواست اين اقدام صورت پذيرد مخالفت هايي انجام مي گرفت ولي امروز شاهديم که خوشبختانه اين مراکز توانسته اند سهم خود را به درستي در انجام ماموريت هاي پليس ايفا کنند.
وي با بيان اينکه مخالفان با تاسيس اين مراکز بر اين باور بودند که پليس از ماموريت هاي اصلي خود باز مي ماند خاطر نشان کرد: اکنون نه تنها توانسته ايم ماموريت هاي خود را به درستي پيش ببريم بلکه از بسياري ماموريت هاي انتظامي به سبب ايجاد مراکز مشاوره و مددکاري کاسته شده است.
سردار رادان عمليات رواني بر ذهن مخاطب را بسيار جدي دانست و افزود: عمليات رواني امنيت شهروندان ما را با خطر مواجه کرده است که در خانواده و جامعه مشاهده مي شود. وي بر ارتقاي تراز امنيتي جامعه تاکيد کرد و گفت: بايد پرونده هاي ثبت شده بيشتري در کلانتري به سمت مراکز مددکاري سوق داده شود تا از ظرفيت مصالحه استفاده کنيم.
فرمانده کل انتظامي کشوربا تاکيد براينکه کلانتري بايد محلي براي پناه مردم، افزايش تابآوري، تسکين آلام مراجعين و همچنين اقدامات چارهساز باشد، گفت: بايد با تقويت حضور در مدارس و مراکز آموزشي بتوانيم با مداخله بهنگام در جهت مشاوره امر پيشگيرانه تقويت کنيم و در اين مسير از مهارت هاي ديني و الهي بهره بگيريم.
اين مقام ارشد انتظامي کشور با اشاره به اينکه کارشناسان مشاوره و مددکاري قطعا بايد مهارت و انگيزه لازم را براي رفع مشکل داشته باشند، خاطر نشان کرد: علم اين عزيزان بايد به روز باشد و در ارائه خدمات به مردم به هيچ عنوان نبايد محدود و مغرور شويم.افراد شاغل در دوایر مشاوره و مددکاری همانند سایر کارکنان پلیس از مزایای اماکن زیارتی و سیاحتی برخوردار می شوند.
سردار رادان در پايان گفت: اميدواريم بتوانيم به سرعت با ايجاد دواير مشاوره و مددکاري در همه کلانتريها و پاسگاهها باعث کاهش ناهنجاري ها و افزايش نظم اجتماعي در جامعه شويم.
مصالحه ۶۹ درصدی پروندههای ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس
وی در خصوص نیاز ورود مداخلهگرانه از جنس روانشناسی و روانشناختی به مسائل جوانان، افزود: پلیس جمهوری اسلامی مفتخر است که به عنوان یکی از معدود پلیسهای جهان در حوزه روانشناسی و روانشناختی مداخله دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا گفت: امروز پلیس جمهوری اسلامی با ۱۹۵۰ حامل و روانشناس و ۱۱۰۰ دایره مشاوره در کلانتریها در ۵۵ شهرستان به مردم خدمات ارائه میدهد، همچنین به تازگی در ۵۵ مرکز مشاوره و تلفنهای گویای پلیس بالغ بر ۱۸ هزار مشاوره و مددکاری انجام شده است.
منتظرالمهدی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون یک میلیون خدمت در مراکز مشاوره و مددکاری به مردم ارائه شده است، تصریح کرد: به دنبال ایجاد تلنگری در این مراکز هستیم و بعد از راهنماییهای اولیه برای انجام اقدامات بعدی به کارشناسان متخصص ارجاع میدهیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا گفت: به لطف خداوند و همت افراد در این مراکز امروز بیش از ۶۹ درصد پروندههای ارجاعی به مراکز مشاوره منتج به صلح و سازش میشود، امیدواریم بتوانیم به سهم خودمان تابآوری را افزایش دهیم و بتوانیم باری از دوش جوانان برداریم.
وی افزود: در تلاش هستیم تعداد مشاوران را در سراسر کشور افزایش دهیم و افق بسیار روشنی برای این حوزه متصور هستیم.
گزارش تصویری از نخستين همايش ملي روانشناسان و مشاوران پليس
source