Wp Header Logo 2214.png

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، طبق اعلام دفتر اطلاع‌رسانی اسرای فلسطینی، رژیم صهیونیستی پس از تحویل ۶ اسیر اسرائیلی در روز شنبه، می‌بایست ۶۰۲ اسیر فلسطینی را آزاد کند.

مهمترین اسرای فلسطینی که امروز آزاد می‌شوند

از این تعداد ۵۰ اسیر محکوم به حبس ابد، ۶۰ اسیر دارای حکم حبس طولانی مدت، ۴۷ اسیر از اسرای «وفاء الاحرار» که در سال ۲۰۱۱ آزاد شدند، اما مجدد به اسارت درآمدند و نیز ۴۴۵ اسیر از نوار غزه که پس از ۷ اکتبر به اسارت اشغالگران درآمده‌اند.

پس از اعلام اسامی اسرای فلسطینی که امروز آزاد می‌شوند، منابع رسانه‌ای سرشناس‌ترین اسرای فلسطینی را که طبق وعده مقاومت آزاد خواهند شد را معرفی کردند.

ضیاء الآغا: او قدیمی‌ترین اسیر نوار غزه است که در سن ۱۷ سالگی مبارزه علیه رژیم صهیونیستی را آغاز کرد و در سال یک افسر موساد را در شهرک صهیونیست‌نشین «گوش قطیف» واقع در نوار غزه را با کلنگ کشت.

این شهرک بعد‌ها در سال ۲۰۰۵، از صهیونیست‌ها تخلیه شد. این افسر موساد به نام «متزا بن حیم» از طراحان و مجریان ترور ۳ تن از برجسته‌ترین رهبران فلسطینی در بیروت در سال ۱۹۷۳ بود.

رژیم صهیونیستی سپس ضیاء الاغا را در اکتبر ۱۹۹۲ به اسارت گرفت و پس از گذشت دو سال از اسارتش، او را به حبس ابد محکوم کرد. او یکی از ۱۸ اسیری است که از زمان اسارتش، ۳۰ سال گذشته است و یکی از ۲۵ اسیری است که از قبل از توافق اسلو به اسارت گرفته شده است. ضرار ابوسیسی: این مهندس فلسطینی در سال ۲۰۱۱ به اسارت گرفته شد و مدیر تنها نیروگاه برق غزه بود که حین سفر به اوکراین، ربوده و مخفیانه به سرزمین‌های اشغالی انتقال داده شد و به اتهام عضویت در کتائب القسام به ۲۱ سال زندان محکوم شد.

رژیم صهیونیستی، او را طراح و سازنده موشک‌های حماس می‌داند و او را اتهام همکاری با این جنبش در زمینه ساخت و ارتقای توان تسلیحاتی به ۲۱ سال زندان محکوم کرد.

عمر الزبن: از فرماندهان ارشدکتائب القسام که به اتهام مسئولیت در قتل ۲۷ اسرائیلی، به ۲۷ بار حبس ابد و ۲۵ سال زندان محکوم شده است.

عبدالناصر عیسی: جانشین یحیی عیاش، فرمانده برجسته حماس که مقاومت در شمال کرانه باختری را هدایت می‌کرد و به اتهام نقش در انجام چندین عملیات انفجاری به اسارت گرفته شد.

عثمان بلال: از مقامات ارشد حماس که به دلیل عملیات‌هایی که به کشته و زخمی شدن ده‌ها اسرائیلی منجر شده، به ۲۷ بار حبس ابد محکوم شده است. نائل البرغوثی: او که ۴۵ سال را در زندان‌های اشغالگران سپری کرده بود، پس از آزادی در چارچوب تبادل اسرا در توافق «وفاء الاحرار» مجدداً اسیر شده بود. حمزه الکالوتی: از فرماندهان کتائب القسام که در سال ۲۰۰۰ به اسارت گرفته شد.

انتهای پیام/ 121

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *