معاون اول رئیسجمهور گفت: کسی مخالف ورزش قهرمانی نیست، چون همه پذیرفتهاند که وقتی جوان ما به طلا میرسد چه نشاطی در جامعه ایجاد میکند.
خبرگزاری میزان – عارف معاون اول رئیسجمهور در آیین تکریم و معارفه وزرای پیشین و جدید ورزش، عنوان کرد: برای اینکه موفق باشیم نباید نگاه بخشی داشته باشیم. اگر بخواهیم به اتکای منابع دولتی کار کنیم، از امروز مشخص است. از آقای دنیامالی خواهش میکنم وعدهای به مردم ندهد، چون هیچکدام اتفاق نمیافتد.
وی عنوان کرد: اتکا باید بر مردم و سازمانهای مردم نهاد باشد که تجربه ۴۰ ساله نشان میدهد که اگر اتکا بر مردم و تشکلهای رسمی یا غیررسمی مردمی باشد، میتوانیم موفق باشیم.
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه در سند جامع ورزش برآوردمان این بود که سهم افراد حدود ۵۵.۵ تا ۵۵.۶ سانتی مربع باشد، افزود: انتظار داشتیم این سهم به یک متر برسد. گزارشی که من الان دارم ۷۸ صدم متر مربع است. آقای هاشمی گفت بیش از ۲ متر مربع است اگر این درست باشد دیگر از کارهای سخت افزاری دست بردارید و به سمت تجهیزات حرکت کنید.
عارف با بیان اینکه از آقای دنیامالی میخواهم این موضوع را روشن کند که امروز سرانه ورزش در کشور چه قدر است؟، تصریح کرد: آیا ۷۸ صدم متر مربع است؟ آیا به یک متر مربع که بنا بود در پایان برنامه چهارم برسیم، رسیدیم؟ آیا ۱۷۴ میلیون متر مربع مساحت در اختیارمان هست که میشود سرانهای حدود ۲ متر مربع؟ اگر ۲ متر مربع صحت داشته باشد دیگر در طول ۴ سال سرمایه گذاری جدید نکنیم و پروژههای باقی مانده را تکمیل کنیم. برخی پروژهها ۶۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت دارند یا کلنگ زنی شده اند و بعد هم فراموش شده اند، آنها را تکمیل کنیم.
وی ادامه داد: آیا یک استادیوم مانند آزادی برای کشور ما کفایت میکند یا یک فضای بزرگتر و جامعتر و فراگیرتری نیاز داریم؟ تقویت و حمایت از ورزشهای سنتی و ملی وظیفه همه ماست که فرهنگ ساز هستند؛ ورزشهای همگانی به جد مورد توجه قرار گیرند، چون سلامت جامعه در گروی عنایت به ورزشهای همگانی است.
معاون رئیسجمهور با اشاره به اینکه خوشبختانه امروز دیگر کسی مخالف ورزشهای قهرمانی نیست، تصریح کرد: در گذشته چالشهایی داشتیم که چرا باید در صحنههای بین المللی حضور یابیم؟ اما امروز همه پذیرفته اند که جوان قهرمان ما که به طلا میرسد، چه نشاطی در جامعه ایجاد میکند.
عارف یادآور شد: از آقای دنیامالی میخواهم به پیوستهای فرهنگی بپردازد چرا که قهرمان ما در صحنههای بین المللی باید الگوی مردم و دنیا باشد. باید بین ورزشکاری که در کشور اسلامی زندگی کرده با سایر کشورها تفاوت باشد و باید او معرف عقبه فرهنگی اش باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در ورزش حرفهای چالشی بود که اگر دولت کمک نکند، شکل نمیگیرد. در دنیا محوریت ورزشهای حرفهای مردمند نه دنیا. با اقدامات اخیری که در مورد استقلال و پرسپولیس اجرا شد، پایه گذاری توجه به ورزش حرفهای محکمتر شد.
انتهای پیام/
source