Wp Header Logo 83.png

به گزارش وبدا، نشست صمیمانه مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل و معاونان این دفتر با هدف بررسی و اولویت‌بندی چالش‌های دانشجویان رشته‌های طب ایرانی، داروسازی سنتی، طب سوزنی و تاریخ علوم پزشکی برگزار شد.

در ابتدای نشست؛ دکتر سید مهدی میرغضنفری، معاون تعالی دفتر طب ایرانی با اشاره به تشکیل کارگروه تخصصی دانشجویی؛ اظهار داشت: پس از ماه‌ها بررسی، تمامی مشکلات و پیشنهادات دانشجویان رشته‌های طب سنتی، داروسازی سنتی، تاریخ پزشکی و طب سوزنی در سندی 30 صفحه‌ای تدوین شده است.

وی تصریح کرد: این سند حاصل گفت‌وگو با نمایندگان دانشجویان این رشته ها؛ در سراسر کشور است و امروز برای بررسی و اولویت‌بندی نهایی در اختیار همه قرار گرفته است.

معاون دفتر طب ایرانی تأکید کرد: سه مرحله اساسی پیش رو داریم: نخست بررسی و اولویت‌بندی مشکلات و راهکارها، سپس تقسیم کار بین نهادهای مسئول و نیز خود دانشجویان و در نهایت پیگیری مستمر برای به نتیجه رساندن هر مورد.

وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان تسهیل‌گر و رابط بین دانشجویان، دانشگاه‌ها و معاونت‌های وزارت بهداشت یا در صورت نیاز سایر سازمانها عمل می‌کنیم تا این چالش‌ها به صورت منظم و هدفمند پیگیری شوند.

دکتر میرغضنفری با بیان اینکه این اقدامات تأثیر مستقیم بر کیفیت آموزش و انگیزه دانشجویان دارد؛ افزود: هدف نهایی ما تربیت متخصصان کارآمد و ارائه خدمات علمی و استاندارد به مردم است تا شاهد کاهش مراجعات به مراکز غیرتخصصی و بروز عوارض ناشی از آن باشیم.

دکتر سید مهدی میرغضنفری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه “بعضی تصور می‌کنند امروز نیازی به تلاش برای معرفی طب سنتی و رشته های مرتبط نیست”، متذکر شد: این تصور صحیح نیست و ما هنوز هم باید برای هرچه بهتر معرفی شدن این رشته ارزشمند و ظرفیت های بالای آن در امر بهداشت و درمان در کشور تلاش کنیم.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی با اشاره به اهمیت ویژه این نشست تصریح کرد: اهمیت این جلسه از جلسات متخصصین هم مهم‌تر است، چرا که شما دانشجویان، آینده‌سازان واقعی این رشته هستید.

وی با یادآوری خاطرات دوران دانشجویی خود افزود: در گذشته انجمن‌های دانشجویی فعال با صدها عضو از سراسر کشور داشتیم که برنامه های مختلف آموزشی، پژوهشی و اجتماعی برگزار می‌کردند که شرکت در همایش ها به برگزاری کارگاه‌ها و نگارش و اجرای طرح های تحقیقاتی از آن جمله بوده است.

دکتر میرغضنفری خطاب به دانشجویان حاضر تأکید کرد: امروز نیز باید همان روحیه جهادی و دانشجویی را زنده نگه دارید. تشکیل انجمن‌های دانشجویی، برگزاری کارگاه‌های تخصصی و همایش‌های علمی، و معرفی صحیح طب سنتی به جامعه از اولویت‌های اصلی شما باید باشد.

وی در پایان تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های انجام شده در دفتر طب ایرانی و مکمل به گونه‌ای است که تا پایان سال جاری شاهد پیشرفت‌های محسوس در حل این چالش‌ها خواهیم بود و گزارش‌های ماهانه از روند کار ارائه می‌شود.

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *