Wp Header Logo 1681.png
بازی‌های کشور‌های اسلامی| برگزاری نشست فدراسیون ورزش‌های روستایی و عشایری و بازی‌های بومی محلی

در ادامه نشست‌های کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با رشته‌های کاندید اعزام به ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ بعد از ظهر امروز نشست فدراسیون ورزش‌های روستایی و عشایری و بازی‌های بومی و محلی (شتر سواری) در سالن شماره یک کمیته برگزار شد.

خبرگزاری میزان

به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، این نشست با حضور دکتر مهدی علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک، رضا شجیع سرپرست مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، علیرضا پسندیده رئیس فدراسیون ورزش‌های روستایی و عشایری و بازی‌های بومی و محلی و محمد رضا رجبی دبیر فدراسیون برگزار شد.

در ابتدای نشست علی‌نژاد ضمن تشریح اهمیت بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی عنوان داشت:شتر سواری رشته جدیدی است که در بازی‌های آسیایی جوانان و همبستگی کشور‌های اسلامی حضور دارد و اگر چه قدمت زیادی در کشور دارد ولی در عرصه بین المللی با توجه به نو بودن سابقه چندانی نداریم و قطعا برای حضور در رقابت‌هایی در این سطح می‌بایست تجربه برگزاری مسابقات کشوری با قوانین جهانی و یا حضور چند باره در مسابقات منطقه‌ای و بین المللی را داشته باشیم.

وی ادامه داد:به هر حال تا زمان تعیین شده می‌توانید ضمن برگزاری رقابت‌های کشوری و یا اگر مسابقات بین‌المللی دارید، نفر مورد نظر را معرفی کنید با علم بر اینکه رکورد خوبی داشته باشد، در واقع این جلسه فرصت خوبی است تا از هم اکنون به این رشته نو پا توجه بیشتری شود چرا که حتی ممکن است در بازی‌های آسیایی و یا داخل سالن که خود کشور‌های عربی میزبان هستند حضور داشته باشد.

در ادامه رضا شجیع سرپرست مرکز نظارت بر تیم‌های ملی ضمن اشاره به آمار رقابت‌های شتر سواری عنوان داشت: نمایندگان کشورمان در رنک جهانی فاصله زیادی با نفرات اول دارند ولی حضور در رقابت‌های بین المللی تاثیر بسزایی در افزایش رنک آنها خواهد داشت.

 در ادامه علیرضا پسندیده رئیس فدراسیون روستایی و عشایری و بازی‌های بومی و محلی عنوان داشت: در نشست امروز به منظور دفاع از حضور این رشته توضیحاتی را ارائه نمودیم. شتر سواری دارای قدمتی دیرینه است ولی از آنجا که تشکیلات بین المللی آن نوپاست فعالیت رسمی ما هم ذیل فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیا عمر چندانی ندارد بر همین اساس با توجه به حضور این رشته در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی تلاش کردیم رویداد‌هایی را تعریف کنیم تا طی آن با ارزیابی رکورد‌های بدست آمده وضعیت حضور این رشته را مشخص کنیم.

وی ادامه داد:جلسه بسیار خوبی با مسئولین کمیته داشتیم ولی مسابقات این رشته با دیگر رشته‌های ورزشی تفاوت زیادی دارد و نمی‌توانید در هر ایام از سال برگزار کنید و همچنین هنوز قوانین برگزاری رقابت‌های اسلامی معین نیست، اما حتما از این پس نگاه ویژه‌ای به این رشته خواهیم داشت.

در این نشست عاطفه اسلامیان مدیر امور بین الملل نیز توضیحاتی در خصوص سهمیه‌ای بودن ارائه دادند و اینکه تنها می‌توانند در صورت ارتقا رنک یک مرد و یک زن معرفی کنند.

 در این نشست سید حسن طباطبایی مشاور رئیس و جمعی از مسئولین اجرایی نیز حضور داشتند.

گفتنی است: برای بررسی وضعیت انجمن‌ها و فدراسیون‌های کاندید اعزامی به بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض ۲۰۲۵ تاکنون با مسئولان و کادر فنی رشته‌های تنیس روی میز، جوجیتسو، والیبال، کاراته، موی تای، کشتی، هندبال، ووشو، جودو، انجمن ورزش‌های الکترونیک، بسکتبال، فوتبال، ورزش‌های آبی، دوومیدانی، تکواندو، پاراوزنه برداری، پارا دوومیدانی و پاراشنا، شمشیر بازی، وزنه برداری و سوار کاری نشست‌هایی برگزار شده است.

انتهای پیام/

source

sar-khat.ir

توسط sar-khat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *