گروه بینالملل دفاعپرس: پس از حمله موشکی ایران به پارک فناوری به پارک فناوری «Gav Yam Negev» در «بئرالسبع» در تاریخ ۳۰ خرداد ماه که مقر یکی از دفاتر مهم مایکروسافت در «اسرائیل» در آن قرار دارد، ضمن اینکه موجب کاهش روند سرمایهگذاری خارجی در بخش فناوری این رژیم شده، افزایش قابل توجه مهاجرت نیروهای مختصص را نیز به همراه داشته است.
اما برای بحث و بررسی پیرامون اهمیت و جایگاه بازار فناوری اطلاعات در رشد اقتصادی رژیم صهیونیستی باید به این مهم اشاره کنیم که بازار فناوری اطلاعات را میتوان یکی از اصلیترین نیروهای محرکه اقتصاد رژیم اشغالگر قدس دانست. در واقع بخش عمدهای از اقتصاد این رژیم بر اساس فناوری اطلاعات و صنایع پیشرفته و نوظهور در حوزه دیجیتال شکل گرفته است.
حال در این میان، پارک فناوری «Gav Yam Negev» در «بئرالسبع» یکی از معدود مراکز بسیار مهم و حیاتی رژیم صهیونیستی است که بیش از دهها شرکت بزرگ فناوری و اطلاعاتی از قبیل «مایکروسافت»، «اینتل»، «IBM»، و «Oracle» با هزاران نیروی متخصص در آنها مشغول به کار و فعالیت هستند.
حمله جمهوری اسلامی ایران به پارک فناوری «Gav Yam Negev» در «بئرالسبع» هرچند موجب کشته شدن یک صهیونیست و زخمی شدن چندین نفر دیگر شده ولی آنچنان ترس و وحشتی را در میان نیروهای متخصص حوزههای فناوری اطلاعات و صنایع پیشرفته ایجاد کرده که شاهد فرار آنها از سرزمینهای فلسطین اشغالی به سایر کشورهای دیگر هستیم.
موضوع مهم دیگر در این میان، اثرات اقتصادی فراوان و ویرانگر حمله دقیق موشکی کشورمان به پارک فناوری در «بئرالسبع» است؛ چراکه حتی اگر تلفات جانی و انسانی نیروهای متخصص را هم درنظر نگیریم، فرار این نیروها از سرزمینهای فلسطین اشغالی، تاثیرات گسترده و عمیق فناوری و اقتصادی بر رژیم صهیونیستی خواهد گذاشت.
حال در این میان موضوع فوقالعاده مهم و استراتژیکی که نباید آن را فراموش کنیم، همکاری مایکروسافت در ساخت و ایجاد زیرساختهای ابری و فناوری هوش مصنوعی برای رژیم صهیونیستی است. به صورتی که اسناد و مدارک موجود به خوبی و روشنی نشان میدهد این شرکت فناوری همکاریهای بسیار نزدیکی را با ارتش «اسرائیل» دارد. ولی این ماجرای فرار نیروهای مختصص به راحتی و با سرعتی فراوان میتواند قواعد این همکاری را برهم زده و ارتش این رژیم را چه در کوتاه مدت و چه در بلند مدت با مسائل و مشکلات پیشبینی نشدهای روبهرو خواهد کرد.
و در آخر، از آنجایی که اقتصاد رژیم صهیونیستی که قبل از جنگ غزه با مسائل و مشکلات فراوانی روبهرو بوده و بعد از این جنگ نیز دچار بحرانهای فراوانی شده است، این حملات جمهوری اسلامی ایران به سرزمینهای فلسطین اشغالی و فرار نیروهای متخصص فناوری، بحران دیگری را بر روی دیگر بحرانهای تلآویو ایجاد کرده که به نظر نمیرسد سران و مقامات این رژیم اشغالگر و نامشروع در کوتاه مدت توانایی حل آنها را داشته باشند.
انتهای پیام/ ۱۳۴
source