
گروهی از عاشقان دوآتشه غذا در ایتالیا پس از انتشار دستور پختی برای غذای سنتی رم، پاستای «کاتچو اِ پِپه» (پنیر وفلفل)، در وبسایت بریتانیایی آشپزی «گودفود» که هم مواد اصلی آن را، آنطور که در ایتالیا پخته میشود، بهدرستی ذکر نکرده و هم آن را بهعنوان یک «غذای سریع» معرفی کرده بود، واکنش تندی نشان دادند.
در این دستور، «کاتچو اِ پِپه» بهعنوان ناهاری «سریع» با «چهار» ماده شامل اسپاگتی، فلفل، پنیر پارمزان و کره (یا خامه) معرفی شده است، در حالیکه آشپزان ایتالیایی میگویند این غذا فقط با سه ماده تهیه میشود: پاستا، فلفل و پنیر پکورینو.
انجمن رستورانداران ایتالیا اعلام کرد از دیدن چنین دستوری در وبسایتی معتبر که پیشتر متعلق به بیبیسی بوده «شگفتزده» شده است. کلاودیو پیکا، رئیس این انجمن گفت نامههای اعتراضی به شرکت مالک این وبسایت و همچنین سفیر بریتانیا در ایتالیا ارسال شده است.
مدیران وبسایت «گودفود» در پاسخ گفتهاند که دستور پخت آنها برای آشپزهای خانگی در بریتانیا و با استفاده از مواد در دسترس طراحی شده و از انجمن رستورانداران رم دعوت کردهاند تا نسخه اصیل ایتالیایی را ارائه کند تا با ذکر منبع منتشر شود.
این ماجرا بازتاب گستردهای در رسانههای ایتالیا داشت. یک خبرنگار شبکه ملی (آر ای آی) گفت: «چه اشتباه بزرگی! حتی پیشنهاد اضافه کردن خامه باعث شد مو به تنم سیخ شود.»
برند «گود فود» پیشتر زیرمجموعه تجاری بیبیسی بود اما پس از فروش به یک شرکت خصوصی، سال گذشته پیشوند «بیبیسی» از نام آن حذف شد.
منبع: بی بی سی
source